Al onze leningen

Goedkoopste autolening om droomauto te kopen

Auto kopen en geld lenen – waar vind je goedkoopste autolening

Je hebt dringend geld nodig. Een autolening of lening op afbetaling kan je helpen. Maar waar vind je de goedkoopste autolening? Waar moet je opletten?

Goedkoopste autolening: vergelijk het JKP én de voorwaarden

Het spreekt voor zich dat je niet méér wil betalen voor je autolening dan nodig. Je doet er dan ook goed aan om verschillende voorstellen voor een autofinanciering met elkaar te vergelijken.

Maar enkel de rentevoeten naast elkaar leggen, is zeker niet voldoende. Een rentevoet is immers maar één aspect van de totale kostprijs van een autolening.

Veel beter is het om het JKP of Jaarlijks Kostenpercentage te vergelijken. Dat geeft je een concrete aanduiding van de kostprijs van jouw autofinanciering per jaar.

Naast het JKP is het ook belangrijk om stil te staan bij de voorwaarden die de kredietverstrekker je oplegt, al dan niet gekoppeld aan het tarief.

  • Hoe lang loopt je lening?
  • Moet je bijkomende verzekeringen afsluiten?
lenen goedkoopste autolening kredietbemiddelaar

Niet de goedkoopste autolening is belangrijk, wel de meest betaalbare autolening

Als je kiest voor een autolening met een erg korte looptijd, dan zal je in totaal de laagste kosten genieten. Maar het probleem is dan dat je mogelijk niet in staat bent om de maandelijkse aflossingen vol te houden …

Het is dus niet altijd het beste om naar de goedkoopste autolening te zoeken, maar wel naar de meest betaalbare.

Dit houdt in dat je een autolening moet afsluiten die perfect aansluit bij jouw behoeften en bij je terugbetalingscapaciteit. Dit vraagt een persoonlijke aanpak, waarbij een kredietspecialist luistert naar jouw verhaal en je een oplossing op maat voorstelt. Dit geldt zeker als je je eerste auto gaat kopen.

 

Maak een simulatie van je autolening

Wil je al een idee krijgen van de kostprijs van een autolening, in functie van het ontleende bedrag en de verschillende looptijden? Simuleer dan jouw goedkoopste autolening.

 

Meer informatie over autoleningen

Maak dan een afspraak met onze specialisten in een kantoor bij jou in de buurt. Zij gaan samen met jou op zoek naar de meest betaalbare autofinanciering.

Is rente voor autolening belangrijk?

De rente van een autolening is zeker en vast belangrijk. Maar zeker niet het enige!

Autolening simulatie

Bereken hoeveel de lening voor jouw auto je per maand gaat kosten?

Jouw voordelen bij een autolening

Je geniet van een voordelig tarief. Je kan tot 110% van de prijs lenen.

Tips over leningen op afbetaling