Al onze leningen

Snel geld lenen

Snel geld lenen – laat je coachen door een specialist

Als specialist in lening op afbetaling is Lenen.be al jaren een betrouwbare partner als je op zoek bent naar een lening om jouw droom waar te maken.

Toch komt er heel wat bij kijken. Leen niet onbezonnen en laat je daarom coachen door een specialist voor een lening op maat. Hieronder vind je alvast een overzicht van de leningen.

Persoonlijk lening

Een persoonlijke lening is een zeer flexibel product dat je ruimte geeft om al jouw dromen waar te maken.

Autolening

De goedkoopste autolening start met een simulatie. In twee klikken weet je wat het je kost.

Renovatielening

Met deze verbouwingslening financier je jouw verbouwingen in alle vrijheid. Je krijgt het geld op jouw rekening en kunt direct aan de slag.

Geld lenen voor jouw vakantie

Op vakantie gaan kost geld. Met deze vakantielening boek jij jouw reis nu. En kan je ook jouw vakantie gespreid betalen. Op jouw eigen tempo.

Voordelig geld lenen voor jouw huwelijk

Wie droomt er niet van een sprookjeshuwelijk met alles er op en er aan? Deze lening is bijzonder geschikt om voordelig te lenen voor je bruiloft.

Leningen samenvoegen

Het bos door de bomen niet meer zien? Minder betalen per maand? Met deze persoonlijke lening ga je jouw leningen samenvoegen tot één nieuwe lening.

Bereken jouw lening en je maandelijkse kosten.

Vraag jouw lening online aan. We bekijken jouw aanvraag meteen.

Ontvang jouw geld binnen de 48 uur na goedkeuring.

Snel geld lenen : Q&A

Hoe kan je snel geld lenen?

 

Online geld lenen is eenvoudig en daarom ook snel

De procedure om een lening op afbetaling af te sluiten is eenvoudig. Meestal start je met een simulatie online van je lening en zie je meteen hoeveel de lening je gaat kosten.

Als je akkoord bent met het leenbedrag en de maandtermijn die je zal moeten betalen, dan kan je jouw lening aanvragen.

Omdat Lenen.be ook werkt met de mogelijkheid om jouw lening online aan te vragen, verwerken wij jouw aanvraag automatisch. Onze medewerkers doen uiteraard nog een manuele controle en zullen enkel bij onduidelijkheid contact met je opnemen.

Daarna wordt jouw aanvraag voor lening doorgestuurd naar één van onze kredietpartners waarna een tweede analyse zal gebeuren.

Als de financiële instelling akkoord gaat, ontvangen wij hiervan bericht. Dit alles gebeurt binnen de 24 uur. Snel dus!

lenen snel geld lenen online simulatie persoonlijke lening persoonlijk advies financiële coach

Geld lenen kan ook in één van onze kantoren

Online geld lenen is slechts één van de twee manieren waarop je bij Lenen.be een aanvraag kunt doen. Je kan natuurlijk ook altijd snel geld lenen in één van onze kantoren.

Daar wachten specialisten in leningen op afbetaling op je om je van bij het begin zo goed mogelijk te begeleiden en je een lening aan te bevel of niet.

Onze medewerkers hebben de nodige expertise en kunnen snel een lening voor je simuleren. Bovendien kunnen ze je nog tal van tips geven rond de verschillende soorten van leningen (persoonlijke lening, geld lenen aan interessante voorwaarden om een nieuwe of tweedehandswagen te kopen, renovatielening, snel geld lenen voor je vakantie, voordelig geld lenen voor je bruiloften, geld lenen als je verschillende leningen wilt samenvoegen).

lenen snel geld lenen kantoor in de buurt simulatie persoonlijke lening persoonlijk advies financiële coach

Lenen.be werkt efficiënt: dus snelle beslissing

Onze kantoren werken zo veel als mogelijk op geautomatiseerde wijze. Dit heeft als grote voordeel dat we snel kunnen schakelen wanneer jij geld gaat lenen.

Als we een goedkeuring hebben gekregen over jouw lening, moeten we een dossier samenstellen. Jij kan jouw documenten inscannen en van thuis uit of vanop je werk aan ons bezorgen. Wij controleren.

Na onze controle en nadat we een akkoord hebben gekregen, laten we er geen tijd over gaan en maken zo snel mogelijk een afspraak.

 

Snelheid in het maken van een afspraak

Soms moet je bij andere kredietgevers lang wachten vooraleer je een afspraak kunt krijgen en je over jouw geld kunt beschikken. Dit is niet zo bij Lenen.be.
Is het dossier volledig, dan printen wij de leningcontracten uit. Alles ligt dan klaar als jij langs komt om de lening te tekenen.

Vooraleer je de lening tekent, overlopen we alle documenten nog eens goed met je. We willen niet dat je nog met vragen zou blijven zitten of dat er iets niet duidelijk is. Wij houden van klare taal.

In de dagen volgend op de ondertekening van de lening, staat het geld op jouw rekening en kan jij jouw droom waarmaken of jouw project realiseren. Daarna begin jij jouw lening terug te betalen zoals het in het contract staat.

Snel geld lenen met een lening op afbetaling

Als je dringend geld nodig hebt en je beslist om geld te lenen, dan is een lening op afbetaling één van de meest flexibele producten die er bestaat.

Geld lenen met persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening op afbetaling waar er niet één bepaald voorwerp gefinancierd wordt. Deze lening wordt dikwijls aangegaan als er persoonlijke redenen zijn, voor onverwachte kosten, voor onbetaalde facturen,… Er is niet één duidelijk doel.

Daarom noemen ze dit ook wel eens een persoonlijke lening voor alle doeleinden.

Geld lenen voor specifieke doeleinden

Een lening op afbetaling kan daarentegen ook aangegaan worden voor zeer specifieke doelen.

Autolening

De goedkoopste autoleningen worden toegestaan voor “nieuwe wagens”. Dit zijn auto’s die nog geen 36 maanden oud zijn. Dus ook jonge tweedehandswagens zoals directiewagens profiteren mee van deze goedkope en voordelige tarieven.

Renovatielening

Een renovatielening sluit je af wanneer je verbouwing wilt financieren. Meestal liggen de rentevoeten voor een renovatielening lager dan een persoonlijke lening omdat de bank weet dat je jouw woning gaat opknappen.

Geld lenen om jouw droomvakantie te boeken

Reizen kost geld. Zeker als je een verre reis wilt maken of een wereldreis. Maar evengoed een kortbij vakantie kan snel oplopen. Wil je op vakantie gaan zonder je financieel pijn te doen en alles op een rustig tempo terug te betalen, dan kan je snel geld lenen voor je vakantie.

Voordelig geld lenen voor je bruiloft

Ben je verloofd en wil je er een prachtige dag van maken, dan weet je dat een huwelijk een dure dag kan worden. Van trouwringen, maatpakken, trouwkleed, ceremoniewagens, receptie en een spetterend avondfeest. Met een voordelige huwelijkslening financier je deze fantastische dag.

Leningen samenvoegen

Heb je verschillende leningen of kredietopeningen lopen en zie je het bos door de bomen niet meer, dan kan je snel geld lenen om je leningen samen te voegen in één nieuwe lening op afbetaling. Zo betaal je nog maar één maandtermijn meer en krijg je opnieuw financieel comfort.

Tips over geld lenen via leningen op afbetaling