Al onze leningen

Over Lenen.be – beste keuze om geld te lenen via lening op maat

Lenen.be is een merk van Credishop NV, onafhankelijk kredietgever in consumentenkrediet, gekend onder ondernemingsnummer 0447.111.503.

De maatschappelijke zetel van Credishop is gelegen in 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithoflaan 21/1.

 

Specialist in lening op afbetaling

Credishop is actief op de markt van consumentenkrediet en heeft dan ook een sterke expertise opgebouwd op vlak van leningen op afbetaling.

Tegelijk heeft Credishop ook gewerkt aan een uitgebreid netwerk van andere kredietgevers zodat we je optimaal kunnen helpen in het vinden van een kredietoplossing. Een lening op maat.

 

Lening op maat maakt jouw dromen waar

Je kan Credishop zien als een droomversneller. Jij droomt van een project (een verre reis, een prachtig huwelijksfeest, een nieuwe auto of moto, een mobilhome, een nieuwe keuken of badkamer,…) en je hebt nu niet de nodige financiële middelen om jouw project te realiseren.

Best vervelend.

Toch hoef je niet te panikeren. Je kan via Lenen.be jouw lening simuleren en een lening op maat aanvragen en misschien maak jij jouw droom binnenkort wel waar!

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een lening aanvragen doe je alleen bij een kredietgever die je vertrouwt. Die je door en door kent. Onze klanten kunnen je hierover alles vertellen. Alleen ben jij misschien nog geen klant van ons en ken je ons nog niet.

Speciaal voor jou vertellen we je graag meer over wat je van ons mag verwachten.

 

Kort op de bal

Het behandelen van een aanvraag voor een lening verloopt volledig geautomatiseerd. Dit laat ons toe om kort op de bal te spelen en je meestal binnen enkele uren al feedback te geven over jouw lening.

 

Ethisch en correct kijken naar jouw lening

We begrijpen dat jouw lening voor jou hyper belangrijk is. Jij wilt jouw project zo snel mogelijk realiseren. Toch gaan wij niet over één nacht ijs. We onderzoeken iedere aanvraag met de nodige serieux en willen absoluut vermijden dat jij later in de financiële problemen kunt komen.

 

Lening op maat

Geen “one size fits all” ! Bij het behandelen van jouw leningaanvraag zullen we je vragen stellen om te weten wat jouw bedoelingen en wensen zijn. Zo kunnen we gepersonaliseerde oplossingen zoeken en krijg jij een lening op maat.

 

Transparant over jouw lening

Bij het afsluiten van een lening op maat hoort helaas heel wat tekst. De wet is nu eenmaal streng en formeel. Daar hebben we bij Lenen.be absoluut geen probleem mee. Integendeel, we hebben er onze sterkte van gemaakt. Wij nemen de tijd om alles te overlopen en je alles uit te leggen.

 

We zijn er, ook na jouw lening

Ook als je later, na het afsluiten van jouw lening, nog vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Het maakt niet uit waarvoor je ons contacteert: een nieuwe lening, herschikken van bestaande leningen, problemen met de terugbetaling van je lening,…

 

Geen verplichte nevenproducten voor jouw lening

Je bent bij ons niet verplicht om nevenproducten af te sluiten voor jouw lening op afbetaling. Meestal gaat het hier om een schuldsaldoverzekering. Je bent vrij in jouw keuze. Neem je een verzekering of niet? En bij welke verzekeraar neem je er een. Wel nemen we onze taak als kredietbemiddelaar serieus en zullen we je wijzen op de mogelijkheid.

 

Engagement in de leningsector

Credishop engageert zich ook in de leningsector. Zo zijn we lid van de Federatie voor Verzekerings- en Financiële Tussenpersonen (FVF) en sturen we daar een werkgroep “kredieten en leningen” aan.

Waarom lenen.be?

Hiervoor laten we onze klanten aan het woord. Wat zeggen zij over ons:

Tim N.

“Zeer competent en professioneel. Zelfs een kleine lening van 1.500 euro gekregen.”

Alain O.

“Ik ben zeer tevreden. Ik heb het antwoord zelfs op de dag van mijn aanvraag gekregen.”

Christophe V.

“Ze zijn zeer vriendelijk. Binnen de 48 uur was alles in kannen en kruiken. Ze hebben zelfs een lagere premie voor mijn schuldsaldoverzekering gevonden.”

Chantal H.

“Persoonlijk ben ik zeer tevreden. Serieus en eerlijk.”

Houda B.

“Zeer tevreden. Echt. Geen kwaad woord.”

Jenny D.

“Er zijn veel kredietbemiddelaars en kredietgevers… Ik ben heel tevreden over hun service.”

Zeer veel expertise

Snelle feedback

Zoeken naar oplossingen

Ethisch