Al onze leningen

Wat gebeurt er met jouw aanvraag?

Wat gebeurt er met jouw aanvraag? Welke stappen zijn er na jouw aanvraag?

Een aanvraag voor een lening op afbetaling is eigenlijk eenvoudig. Toch zijn er verschillende stappen die er genomen worden en die jij niet altijd ziet.

We zetten de stappen hieronder op een rijtje.

Je kiest leenbedrag en looptijd

Om te beginnen kies je zelf hoeveel geld je wilt lenen en hoelang je de lening wilt terugbetalen. Je start dan ook best met een simulatie van jouw lening.

 

Simulatie van jouw lening

Bij een simulatie van jouw lening weet je meteen wat je moet betalen en voor hoelang. Je krijgt duidelijkheid en zekerheid rond jouw lening. Geen kleine lettertjes. Geen verrassingen. Dit betekent dat wij voor jou andere leningen kunnen gaan vergelijken.

lenen wat gebeurt er met jouw aanvraag online simulatie lening indienen aanvraag binnen de 24 uur feedback

Bereken jouw lening en je maandelijkse kosten.

Vraag jouw lening online aan. We bekijken jouw aanvraag meteen.

Ontvang jouw geld binnen de 48 uur na goedkeuring.

Leningen vergelijken

Want als je leningen gaat vergelijken, ga je euro’s kunnen besparen. Het tarief of het jaarlijks kostenpercentage (JKP) is slechts één van de voorwaarden die je moet vergelijken. Wil jij verschillende leningen vergelijken, vraag dan zeker raad aan onze specialisten.

 

Aanvraag voor een lening: online of op kantoor

Een lening aanvragen kan via Lenen.be op twee verschillende manieren. Je kan na de simulatie van jouw lening direct jouw aanvraag online invullen. Dit is eenvoudig. Je vult het aanvraagformulier volledig in en dient jouw aanvraag in. Heb je hierbij toch nog een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.

lenen wat gebeurt er met jouw aanvraag online simulatie lening indienen aanvraag binnen de 24 uur antwoord afspraak maken tekenen lening

Wil je liever dat wij het aanvraagformulier samen met jou invullen, dan kan je een afspraak maken in één van onze kantoren. We overlopen dan alles samen met jou. Gemakkelijk toch.

Analyse of beoordeling van jouw lening

Bij het indienen van jouw aanvraag zullen wij én de bank of kredietgever jouw lening analyseren. Hierbij zal vooral aandacht besteed worden of je jouw lening regelmatig gaat kunnen terugbetalen.

 

Binnen de 24 uur feedback

Sowieso ga je binnen de 24 uur feedback krijgen over de aanvraag van jouw lening. Zo weet je meteen aan welke voorwaarden je gaat lenen. Hoeveel betaal je per maand terug? Hoeveel betaal je in totaal terug?

 

Vervolledigen van leendossier

Nu je de voorwaarden kent, moet je het leendossier nog vervolledigen. Zeker wanneer je jouw lening online hebt aangevraagd, hebben we nog geen controle kunnen doorvoeren van jouw identiteit en jouw inkomen. Dit moeten we nog snel even doen vooraleer we een afspraak kunnen maken om de lening te tekenen.

 

Afspraak maken om lening te tekenen

Als jouw leendossier volledig is, kunnen we snel een afspraak maken om de lening te tekenen. We overlopen alles nog eens goed met jou zodat je vooraf alles weet en er geen onduidelijkheid meer is.

 

Geld op jouw rekening

Na het tekenen van de lening, zal Lenen.be, de bank of kredietgever het geld op jouw rekening storten. Hiervoor reken je de normale tijd die nodig is voor een overschrijving. Als het geld op jouw rekening staat, dan kan je het geld gaan gebruiken waarvoor jij het wou.

 

Je start met terugbetalen van lening

Een maand na de ondertekening van jouw lening ga je beginnen met de terugbetaling van de lening. Net zoals we besproken hebben.

 

Altijd jouw kredietpartner

Ook nadat je het geld gekregen hebt, blijft Lenen.be jouw kredietpartner. We houden niet van éénmalige klanten maar bouwen graag een relatie met ze op. Want geld lenen doe je niet iedere dag en ook niet bij gelijk wie. Je mag altijd op ons rekenen als je geld nodig hebt en een lening zoekt. Jouw aanvraag voor een lening is dan ook altijd in goede handen.

Kies jouw lening en maak een simulatie

Persoonlijk lening

Een persoonlijke lening is een zeer flexibel product dat je ruimte geeft om al jouw dromen waar te maken.

Autolening

De goedkoopste autolening start met een simulatie. In twee klikken weet je wat het je kost.

Renovatielening

Met deze verbouwingslening financier je jouw verbouwingen in alle vrijheid. Je krijgt het geld op jouw rekening en kunt direct aan de slag.

Geld lenen voor jouw vakantie

Op vakantie gaan kost geld. Met deze vakantielening boek jij jouw reis nu. En kan je ook jouw vakantie gespreid betalen. Op jouw eigen tempo.

Voordelig geld lenen voor jouw huwelijk

Wie droomt er niet van een sprookjeshuwelijk met alles er op en er aan? Deze lening is bijzonder geschikt om voordelig te lenen voor je bruiloft.

Leningen samenvoegen

Het bos door de bomen niet meer zien? Minder betalen per maand? Met deze persoonlijke lening ga je jouw leningen samenvoegen tot één nieuwe lening.

Tips over geld lenen via leningen op afbetaling