Al onze leningen

Autolening voordelen: interessante autofinanciering

Biedt een autolening voordelen?

Een autolening of lening op afbetaling biedt je zeker en vast heel wat voordelen. Wij lijsten ze graag voor jou op.

Autolening: voordelig tarief

Een eerste voordeel is dat je voor de aankoop van je auto leent tegen een zeer voordelig tarief. Het bedrag dat je maandelijks moet terugbetalen, blijft dus onder controle.

 

Je vrijwaart je spaargeld met een autolening

Het tweede voordeel is dat je door te lenen voor je auto je niet al je spaargeld hoeft op te souperen. Je behoudt op die manier een reserve ingeval er onverwachte kosten opduiken.

lenen autolening voordelen goedkoopste autolening geen voorschot goedkoopste autofinanciering nieuwe wagens en tweedehandswagens

Ruimere auto of meer opties mogelijk?

Derde voordeel van een autolening is dat je leent tegen een vaste rentevoet. Je weet dus vooraf precies hoeveel je elke maand moet terugbetalen. De relatief lage maandlast geeft je de mogelijkheid om uit te kijken naar een grotere auto of een type met extra opties.

 

Autolening: je kiest vrij jouw droomwagen

Voor welk merk, model of type wagen je kiest, maakt niet uit voor je autolening. Autoconstructeurs die zelf leningen aanbieden, soms zelfs tegen 0%, geven je die mogelijkheid niet. Vaak zijn die 0%-kredieten enkel voorbehouden voor specifieke modellen. Dit is dan ook het vierde voordeel: jij kiest vrij jouw droomwagen!

 

Beperkte administratie bij een autolening

De aanvraagprocedure verloopt snel en efficiënt. Je weet vlug of jouw kredietaanvraag goedgekeurd wordt of niet.

 

Autolening simuleren: vermijd verrassingen

Als je jouw autolening simuleert, dan weet je meteen hoeveel en hoe lang je zult moeten terugbetalen. Geen verrassingen dus!

 

Autolening zonder bijkomende verplichtingen via Lenen.be

Tenslotte moet je bij ons geen bijkomende verzekeringen afsluiten om een voordelig tarief te krijgen voor je autofinanciering. Ook hier kies jij waar en bij wie jij de verzekeringen wenst af te sluiten.

 

Simuleer jouw autolening

Bereken vooraf hoeveel een autolening jou kost. Simuleer je autolening en maak, rekening houdend met alle voorgaande elementen, een vergelijking met andere voorstellen.

 

Vraag nu jouw autolening aan

Maak een afspraak met onze specialisten autoleningen in één van onze kantoren. Wij zoeken voor jou de beste en goedkoopste autolening voor jouw nieuwe wagen of tweedehandswagen.

Je moet niet van bank veranderen

Na afsluiten van je autolening blijf je gewoon bij jouw bank

Kies juiste looptijd

Kies de looptijd in functie van hoelang je denkt te gaan rijden met jouw auto.

Denk aan jouw bestelbon of factuur

Om van de voordelige tarieven voor een autolening te kunnen genieten, breng je jouw factuur mee.

Tips over leningen op afbetaling