Al onze leningen

Geld lenen zonder bank

Geld lenen zonder bank, waarom zou je dat doen?

In België spelen de banken nog altijd een vooraanstaande rol in het toekennen van hypothecaire kredieten en leningen op afbetaling, zoals de persoonlijke lening en autolening. Dit is historische gegroeid en vele Belgen denken dat dit de enige manier is om geld te lenen.

Maar je kan ook geld lenen zonder bank. En dat is weinig geweten. Toch zijn er heel wat redenen om geld te lenen zonder tussenkomst van jouw bank.

Hieronder zetten we de redenen op een rijtje en ontdek je verder de voordelen om geld te lenen via een onafhankelijke specialist.

Geld lenen zonder van bank te moeten veranderen

Lenen.be is een onafhankelijke specialist in leningen op afbetaling en werkt met verschillende kredietgevers samen. Deze kredietgevers zijn op hun beurt specialisten in het verstrekken van leningen en bieden niet altijd andere producten aan.

Concreet betekent dit voor jou dat je kan rekenen op specialisten die enkel interesse hebben in het toekennen van jouw lening. Zij hebben bijvoorbeeld geen zichtrekeningen of andere bankproducten en zullen jou dan ook niet vragen om bij hen een zichtrekening te openen.

Je kan dus gerust geld lenen zonder dat je van bank moet veranderen. Alles blijft zoals het nu is. Handig toch.

lenen geld lenen zonder bank persoonlijke lening aanvragen

Banken geven niet altijd een lening aan nieuwe klanten

Sommige banken gaan enkel een lening toestaan aan bestaande klanten. Zij durven geen nieuwe lening toestaan aan nieuwe klanten. Dit is enigszins te begrijpen omdat ze jou nog niet kennen. Maar anderzijds is dit best vervelend als jij geld nodig hebt en je geld wilt gaan lenen voor een bepaald project.

Daarom is Lenen.be een serieuze meerwaarde voor jou. Lenen.be werkt met meerdere banken samen zodat het altijd mogelijk is om ergens een lening te verkrijgen. Onze medewerkers zijn getraind om goed te luisteren naar jouw verhaal en dan een oplossing voor je te zoeken. Het is dus best mogelijk om geld te lenen zonder bank. Probeer eens een simulatie van je lening.

 

Je krijgt niet altijd een afspraak bij de bank

Banken hanteren niet alleen strikte openingsuren, maar geven niet altijd direct een afspraak om jouw situatie te komen bespreken. Soms voel je je hierdoor wel eens een speelbal van een grote en logge machine.

Bij Lenen.be is het altijd mogelijk om online, telefonisch of persoonlijk jouw vraag te stellen en een afspraak te maken. Je mag op onze tijd rekenen als je geld wilt lenen. Soms hoort daar een woordje uitleg bij. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 

De bank profiteert om andere producten af te sluiten

Als je geld nodig hebt, wil je dat dit zo snel mogelijk geregeld is. Je hebt een probleem en wilt dit snel oplossen. Sommige banken geven je een afspraak en zullen van de gelegenheid proberen te profiteren om extra producten bij je te verkopen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Ook dit kan een reden zijn om geld te lenen zonder bank.

Bij Lenen.be gaan we vrij snel “to the point” over naar de kern van de zaak. Wij willen weten wat je zoekt en daarna gaan we op zoek naar de beste oplossing voor een lening op maat.

 

Jouw contactpersoon werkt niet meer bij de bank

Geld lenen kan voor sommige mensen een gevoelige kwestie zijn. Niets is dan beter dan jouw situatie te kunnen uitleggen aan een vertrouwenspersoon. En net die vertrouwenspersoon, jouw contactpersoon, werkt niet meer bij de bank. Of is verhuisd naar een ander kantoor. Wie gaat jou nu helpen? Op deze manier kan je gedwongen worden om uit te kijken naar alternatieven en geld te lenen zonder bank.

Jouw situatie is ingewikkeld

Banken houden van gemakkelijke kredietdossiers. Van zodra jouw situatie te ingewikkeld wordt, riskeer je dat de bank jouw aanvraag voor ene lening niet meer wil of kan bekijken. Bijgevolg zal jouw lening geweigerd worden. En dat hoeft niet eens aan jou te liggen.

Is jouw situatie te ingewikkeld of ben jij op zoek naar een oplossing op jouw maat? Dan is geld lenen zonder bank zeker het overwegen waard. Maak daarom vrijblijvend een afspraak. Onze medewerkers maken graag tijd voor je vrij.

lenen geld lenen zonder bank leencontract afsluiten bij onafhankelijk specialist

Leningen vergelijken is geld besparen

Een bank werkt enkel met eigen producten en kan dan ook enkel haar eigen tarieven voor een lening geven. Het is dan aan jou om bij verschillende banken te gaan informeren om de leningen te vergelijken.

Maar waarom maak je het jezelf niet gemakkelijker? Lenen.be werkt met verschillende kredietgevers samen en is dus de meest aangewezen partij om voor jou leningen te gaan vergelijken. Zo bespaar jij niet alleen heel veel geld maar ook heel veel tijd.

 

Geld lenen zonder bank doet jouw kansen stijgen

Een bank biedt enkel de eigen producten aan. Hierdoor wordt het bij jou aanvraag voor een lening zeer eenvoudig: het is alles of het is niets. Er is geen tussenweg mogelijk.
Als je daarentegen beroep doet op een onafhankelijke specialist zoals Lenen.be zullen jouw kansen op het verkrijgen van een lening stijgen. Lenen.be heeft immers meerdere kredietpartners. Dus meerdere mogelijkheden.

 

Je bent niet 100% overtuigd

Je hebt geld nodig en je bent niet 100% overtuigd wat je moet doen. Moet je echt geld lenen? Of ga je jouw spaargeld aanspreken? Kan je wachten op je loon of een premie? Is het voorstel van de bank wel het juiste voorstel? Hoeveel moet je lenen?

Je weet dus niet goed wat je het best doet. Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten. Zij zullen je tips en persoonlijk advies geven. Nadien beslis je zelf nog of het voor jou de beste oplossing biedt.

 

Je hebt daarom graag persoonlijke coaching

Geld lenen doe je niet iedere dag en ook niet hals over kop. Je neemt een beslissing over een engagement, want je gaat de lening ook moeten terugbetalen.

Onze specialisten coachen je persoonlijk. We maken tijd voor je vrij om te luisteren naar wat je echt nodig hebt. Nadien maken we een simulatie van je lening. Als je dan akkoord gaat, vullen we samen een aanvraag in. Ook nadien begeleiden we je met het samenstellen van jouw kredietdossier en krijg je bij de ondertekening van het leencontract een duidelijke uitleg. Zo kan je met een gerust hart geld lenen.

 

Je houdt van snelheid en efficiëntie

Soms moet een beslissing snel genomen worden en moet er snel resultaat zijn. Dit vraagt kennis en knowhow. Alsook een geoliede manier van werken. Bij Lenen.be combineren we mens en machine. De machine zorgt ervoor dat jouw aanvraag snel en efficiënt behandeld wordt. Onze medewerkers zorgen ervoor dat jouw aanvraag bij de juiste kredietgever terecht komt zodat je snel een antwoord krijgt.

Wij streven ernaar om binnen de 24 uur feedback te geven over jouw lening. Soms lukt het ons zelfs om op de dag van de aanvraag al een antwoord te kunnen geven. Wil je geld lenen zonder bank? Maak dan een simulatie of maak ineens een afspraak met één van onze medewerkers.

Je houdt van flexibiliteit

Als je geld gaat lenen, dan horen daar ook bepaalde regels bij. Sommige banken zullen je allerhande documenten vragen die je moet voorleggen vooraleer je jouw geld krijgt.

Met een persoonlijke lening krijg jij na ondertekening van het leencontract het geld op jouw rekening gestort en beslis je zelf wat je ermee doet.

Zo is het ook met andere leningen die je via Lenen.be kunt afsluiten zoals een vakantielening of als je geld wilt lenen voor je bruiloft.

Bij een renovatielening zullen we wel een factuur of bestelbon opvragen, maar krijg jij het geld ook op jouw rekening gestort. Zo bepaal jij welke aannemer je betaalt en wanneer je die aannemer betaalt. Jij hebt volledige controle over jouw budget.

lenen geld lenen zonder bank renovatielening financiering verbouwing huis waarde

Voordelig geld lenen zonder bank

Iedere bank hanteert zijn eigen regels bij het toestaan van een lening alsook naar de kostprijs. Is jouw bank op het ogenblik van jouw aanvraag duurder dan een andere bank, dan betaal je gewoon meer af. Jouw bank kan geen vergelijking van de markt doen en naar de goedkoopste lening zoeken. Als onafhankelijk specialist zal Lenen.be altijd op zoek gaan naar de meeste voordelige manier om geld te lenen. Dit kan omdat Lenen.be met meerdere kredietgevers samenwerkt.

 

Je zoekt een volledige partner voor jouw lening

Lenen.be biedt verschillende leningen aan:

  • Een persoonlijke lening is de ideale manier om jouw droom waar te maken of wanneer je onverwachte kosten hebt.
  • Met de soepele renovatielening kan je jouw eigendom opknappen en de waarde ervan hoog houden.
  • Doorheen het jaar bieden we interessante voorwaarden aan voor een autolening. Niet alleen voor “nieuwe wagens” maar ook voor tweedehandswagens.
  • Sta je op het punt om het “ja” woord te geven aan jouw toekomstige partner? Maar heb je niet voldoende middelen om er een spetterende en onvergetelijke dag van te maken? Dan is de huwelijkslening de absolute oplossing om dit probleem te verhelpen.
  • Ook wanneer je een sabbatjaar wilt houden en een wereldreis wilt maken, kunnen we je verder helpen met de vakantielening.
  • Zelfs wanneer het terugbetalen van andere leningen of kredieten allemaal een beetje te zwaar, kan je bij ons terecht. We overlopen dan de mogelijkheden om jouw leningen samen te voegen of te bundelen.
  • Zo zie je dat Lenen.be op verschillende sleutelmomenten in jouw leven je kan verder helpen met een voordelige lening. Hiermee zijn we de meest volledige partner voor leningen. Ook voor die van jou.

 

Online simulatie en lening aanvragen

Op onze website kan je voor alle leningen een online simulatie maken. Geen verborgen lettertjes of verdoken kosten. Alles is transparant. We hebben niets te verbergen.
We stellen dan ook altijd voor om jouw lening eerst online te simuleren. Het is eenvoudig en snel. Zo krijg je trouwens meteen een beeld of de lening iets voor je is of niet. Beslis je om verder te gaan, dan kan je jouw aanvraag online indienen. Wij gaan er direct mee aan de slag en houden je op de hoogte.

 

Je houdt van persoonlijk contact

Er zijn dus verschillende redenen om geld te lenen zonder bank. Daarom houden we de allerbelangrijkste reden voor het laatste. Je houdt van persoonlijk contact. Dat vind je terug bij Lenen.be. Wij zijn ook mensen en begrijpen dat geld lenen niet voor iedereen evident is. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Niet alleen bij het afsluiten van de lening, maar ook erna. Bij ons eindigt het niet met de lening, maar begint het pas. Heb je vragen of heb je later problemen? Wacht niet en stel ons jouw vraag. We helpen je graag verder.

Tips over geld lenen via leningen op afbetaling