Al onze leningen

Wat zijn de voordelen van geld lenen

Wat zijn jouw voordelen van geld lenen via een lening op afbetaling?

Als je geld gaat lenen via een lening op afbetaling, dan geniet je toch van een heleboel voordelen.

Je weet vooraf hoeveel je gaat moeten betalen

Bij een lening op afbetaling weet je al van bij het begin hoeveel je gaat moeten betalen. Deze maandtermijn is vast. Je zal dus ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

 

Je kiest zelf hoelang je betaalt

Je bent vrij om een looptijd te nemen die jou het beste past. Ofwel kies je voor een korte looptijd en dan bespaar je op het geheel. Ofwel kies je voor een langere looptijd en behoud je jouw financieel comfort.

lenen voordelen geld lenen met lening op afbetaling budget onder controle weten hoeveel je betaalt

Bereken jouw lening en je maandelijkse kosten.

Vraag jouw lening online aan. We bekijken jouw aanvraag meteen.

Ontvang jouw geld binnen de 48 uur na goedkeuring.

Je houdt je budget onder controle

Geld lenen via een lening op afbetaling, bijvoorbeeld een persoonlijke lening, zorgt ervoor dat je jouw budget onder controle blijft houden. Je kan meer of minder lenen. Dit alles in functie van je behoefte en je financiële draagkracht. Dit zijn de financiële voordelen van geld lenen.

 

Je houdt je spaargeld opzij als extra buffer

Een lening op afbetaling zorgt er ook voor dat je jouw spaargeld niet hoeft aan te spreken en je dit kan houden als buffer voor als het echt nodig is. Nog dus één van de voordelen van geld lenen.

lenen voordelen geld lenen met lening op afbetaling budget onder controle

Je kiest zelf waarvoor je leent

Je hoeft voor een lening op afbetaling, meer bepaald een persoonlijke lening, niet noodzakelijk te zeggen waarvoor het dient. Het is een persoonlijke lening. Wij zullen het je wel vragen om te zien of er geen ander voorstel is dat we kunnen uitwerken aan interessante voorwaarden. Deze flexibiliteit is één van de niet te onderschatten voordelen bij geld lenen.

 

Je betaalt terug op jouw tempo

Eén van de bijkomende voordelen om geld te lenen is dat je op jouw tempo terugbetaalt. Bijvoorbeeld bij een autolening: je hoeft niet alleen jouw spaargeld niet te gebruiken, maar je kan zelf de looptijd kiezen en jouw auto rustig afbetalen.

 

Je start eerst met een simulatie van je lening

Even snel geld lenen doe je niet onbezonnen. Daarom maak je best eerst online een simulatie van je lening. Zo een simulatie voor een lening op afbetaling is gemakkelijk. Je kiest een leenbedrag en een looptijd. Daarna weet je meteen hoeveel je moet betalen. Zo snel en simpel is het.

 

Je geniet van een eenvoudige procedure

Je dient een aanvraag voor lening in en binnen de 24 uur weet je het antwoord. Daarna stellen we samen een dossier op en maken we een afspraak om te tekenen. Geen ellenlange procedure. Dit zijn de administratieve voordelen die je geniet bij geld lenen.

 

Je krijgt persoonlijke begeleiding voor gepaste lening

In onze kantoren zitten specialisten die met plezier naar jouw project luisteren en je persoonlijk begeleiden van bij de start tot aan het ondertekenen van de lening. Ook nadien ben je natuurlijk van harte welkom. Dit noemen wij de menselijke voordelen van geld lenen via Lenen.be. Jij blijft een persoon!

 

Je hoeft geen bestaande klant te zijn

Als je geld leent, moet je bij veel banken al een bestaande klant zijn of je krijgt geen lening. Via Lenen.be moet je geen bestaande klant zijn. Wij zoeken oplossingen en voordelen voor iedereen.

 

Je hoeft niet van bank te veranderen

Als je via ons een lening afsluit, dan kan je gerust bij jouw bestaande bank blijven. Je moet dus niet veranderen van zichtrekening of een andere openen. Alles blijft zoals voorheen. Ook administratief heb je dus voordelen als je geld leent via Lenen.be.

 

Maar er zijn ook nadelen aan snel geld lenen

Zoals er voordelen zijn aan snel geld lenen, kunnen er ook nadelen zijn. Zeker als je snel geld nodig hebt. Dan zijn er sommige valkuilen waarvoor je aandachtig moet zijn.

 

Onbezonnen snel geld lenen

Als je snel geld nodig hebt, zit je meestal in een stress situatie. Dit betekent dat je soms onbezonnen zou kunnen handelen en dat je later spijt hebt van een niet doordachte beslissing. Daarom is er ook de wettelijke verplichte vermelding: “Let op, geld lenen kost ook geld”. Deze zin wijst je er op dat een lening aangaan gemakkelijk kan zijn, maar dat die lening nadien ook correct moet terug betaald worden. Het is een eerste vorm van bescherming.

Maar jij kan verder ook nog genieten van een persoonlijke behandeling door onze medewerkers. Zij leggen je alles goed uit zodat het voor jou ook duidelijk is wat de gevolgen van een lening zijn. Dit is waarschijnlijk nog jouw beste bescherming.

 

Geld lenen is duur

Soms is het gewoon nodig om geld te lenen. Dan neem je een lening en betaal je intresten terug aan de bank. Je kan dan zeggen dat snel geld lenen duur is omdat je intresten betaalt. Dat is waar, maar je kan het ook andersom bekijken.

Via een lening op afbetaling maak jij vandaag jouw droom waar of betaal jij die onverwachte kosten ineens terug. Bovendien betaal je jouw lening op je eigen tempo terug.

Kies jouw lening en maak een simulatie

Persoonlijk lening

Een persoonlijke lening is een zeer flexibel product dat je ruimte geeft om al jouw dromen waar te maken.

Autolening

De goedkoopste autolening start met een simulatie. In twee klikken weet je wat het je kost.

Renovatielening

Met deze verbouwingslening financier je jouw verbouwingen in alle vrijheid. Je krijgt het geld op jouw rekening en kunt direct aan de slag.

Geld lenen voor jouw vakantie

Op vakantie gaan kost geld. Met deze vakantielening boek jij jouw reis nu. En kan je ook jouw vakantie gespreid betalen. Op jouw eigen tempo.

Voordelig geld lenen voor jouw huwelijk

Wie droomt er niet van een sprookjeshuwelijk met alles er op en er aan? Deze lening is bijzonder geschikt om voordelig te lenen voor je bruiloft.

Leningen samenvoegen

Het bos door de bomen niet meer zien? Minder betalen per maand? Met deze persoonlijke lening ga je jouw leningen samenvoegen tot één nieuwe lening.

Tips over geld lenen via leningen op afbetaling