Al onze leningen

Geld lenen – 10 voordelen van kredietbemiddelaar

Geschreven door: Sven Van Santvliet

Voor een persoonlijke lening kan je ook terecht bij een onafhankelijke kredietbemiddelaar of kredietmakelaar. Hier zijn 10 voordelen van kredietbemiddelaar.

geld nodig geld lenen 10 voordelen van kredietbemiddelaar

Geld lenen – 10 voordelen van kredietbemiddelaar

Ontdek de voordelen van kredietbemiddelaar als je gaat geld lenen

Voor een persoonlijke lening kan je terecht bij gebonden agenten van kredietverstrekkers, maar ook bij onafhankelijke kredietbemiddelaars of kredietmakelaars. Kiezen voor zo’n onafhankelijke kredietbemiddelaar levert je alvast 10 unieke voordelen op. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

Een onafhankelijk kredietbemiddelaar werkt met meerdere kredietverstrekkers samen

Met andere woorden, je krijgt toegang tot veel meer kredietoplossingen dan bij een gebonden agent, die enkel de kredietformules van zijn bank kan aanbieden.

Een onafhankelijk kredietbemiddelaar blijft zoeken naar een oplossing

Precies door het feit dat een onafhankelijke kredietmakelaar met verschillende partners samenwerkt, zal hij blijven zoeken tot hij een kredietoplossing gevonden heeft die bij jou past. Dit levert jou alleen maar voordelen op.

Maatwerk voor jouw lening – niets dan voordelen

Bij een onafhankelijk kredietmakelaar mag je erop rekenen dat hij echt op zoek gaat naar een krediet dat beantwoordt aan jouw verwachtingen. Jouw vragen vormen het uitgangspunt van de zoektocht naar het juiste krediet.

Bijkomende voordelen kredietbemiddelaar : verdediging van jouw belangen

Een onafhankelijk kredietmakelaar komt op voor jouw belangen, niet voor die van de bank!

Geen onnodige verwante producten die je moet nemen

Bij gebonden agenten word je soms verplicht om naast je krediet nog een aantal andere producten te nemen, ook al heb je die soms helemaal niet nodig. Bij een onafhankelijk kredietmakelaar is dat niet het geval.

Je moet niet van bank veranderen

Bij nogal wat kredietverstrekkers moet je jouw loon op een zichtrekening bij hen laten storten. Jammer, want dit betekent vaak dat je van bank moet veranderen. Niet zo bij een onafhankelijk kredietbemiddelaar: je mag je zichtrekening bij je huidige bank behouden.

Leningen zijn specialistenwerk

Een onafhankelijk kredietmakelaar heeft één expertise: kredieten. Precies wat jij nodig hebt: een specialist die zich focust op wat hij goed kent! Opnieuw een reden om geld te lenen via Lenen.be.

100% discretie als je geld gaat lenen

Wil je een persoonlijke lening alle doeleinden afsluiten? Dan moet je zelfs niet vertellen waarom je geld wil lenen. Discretie heeft zo zijn voordelen.

Je kan een lening online aanvragen

Via internet je aanvraag invullen en versturen: makkelijk, snel en efficiënt! Niets dan voordelen!

Je aanvraag wordt snel verwerkt

Nadat je kredietaanvraag verstuurd is, krijg je snel antwoord of de aanvraag goedgekeurd wordt of niet.

Wil je meer info? Maak dan een afspraak!

Redenen en voordelen genoeg om voor Lenen.be te kiezen. Maak een afspraak met onze specialisten om jouw kredietmogelijkheden te bespreken. Ben je nog geen klant bij Lenen.be? Geen probleem, ook dan helpen we je graag verder. Ontdek de voordelen van kredietbemiddelaar in één van onze kantoren.