Al onze leningen

Waarvoor kan je geld lenen?

Via Lenen.be kan je voor heel veel zaken geld lenen zonder tussenkomst van jouw bank. Je kan geld lenen voor een zeer concreet project, maar ook voor kosten die je op korte termijn voorziet. Één van de meest algemene vormen van een lening op afbetaling is de persoonlijke lening.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een zeer flexibel product. Waarvoor kan je deze lening gebruiken? Voor werkelijk alles. Deze lening geeft je enerzijds ruimte om al jouw dromen waar te maken. Anderzijds kan je deze lening ook gebruiken om onverwachte kosten te betalen.

Deze soort van lening noemen ze daarom ook wel eens de “persoonlijke lening alle doeleinden”, de “lening zonder rechtvaardiging”, de “lening voor persoonlijk gebruik” of de “lening voor privé redenen”. Deze lening wordt veel afgesloten als je geld gaat lenen zonder tussenkomst van de bestaande bank.

Omdat het doel zo algemeen is, wordt het tegelijk een zeer flexibel product. Je kiest zelf waarvoor je het geld gaat gebruiken en wanneer je het geld gaat gebruiken. Je hoeft je er in principe niet voor te verantwoorden.

Onze medewerkers gaan je toch nog enkele vragen stellen opdat ze jou het best gepaste advies en de meest geschikte lening kunnen voorstellen.

Omdat het doel niet altijd gekend is, zal de bank of kredietgever een hoger tarief aanrekenen. Er is een zeker risico verbonden. Dit is anders dan bij een autolening.

lenen waarvoor kan je geld lenen lenen start hier

Geld lenen om auto te kopen

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Of een tweedehandswagen? Dan geven we je al meteen een eerste tip weg: test de auto! Maak een testrit vooraleer je overgaat tot de aankoop. Bevalt de wagen je? Dan kunnen we je helpen om de goedkoopste autolening te vinden. De autolening is de goedkoopste vorm van persoonlijke lening. Maar je kijkt toch ook naar de andere voorwaarden.

Een auto op afbetaling kopen, financier je natuurlijk liefst met een autolening aan de voordeligste voorwaarden. De goedkoopste autolening is daarom niet altijd direct een goede koop. Start daarom met een simulatie van jouw autolening. Daarna kan je jouw autolening online aanvragen en heb je binnen de 24 uur antwoord.

Wij bieden de meest voordelige tarieven aan voor “nieuwe wagens” waar je tot 110% van de aankoop kan lenen. Voor tweedehandswagens kan je tot 100% lenen. Dit alles zonder voorschot. Via Lenen.be hoef je ook geen bestaande klant te zijn. Iedereen is welkom. Geld lenen zonder bank heeft dus zeker zijn voordelen. Sluit daarom jouw autolening af  via een onafhankelijk specialist in autoleningen.

Renovatielening

De renovatielening of verbouwingslening is een lening op afbetaling waarmee je jouw renovatie of verbouwingen op een soepele manier kunt financieren. Het enige dat je ons moet voorleggen is een factuur of een getekende bestelbon. Na ondertekenen van jouw lening krijg jij het geld op jouw rekening en betaal jij zelf jouw leveranciers. Zo houd je niet alleen controle over jouw budget maar ook over de uitgevoerde werken.

Hierbuiten zijn er nog een heleboel voordelen aan een renovatielening of verbouwingslening. Dat leggen we je graag uit in één van onze kantoren. Heb je al andere voorstellen voor een renovatielening, dan kunnen we jouw verbouwingslening vergelijken. Want het tarief voor een renovatielening is slechts één element waarmee je rekening moet houden.
En wie goed simuleert en vergelijkt, bespaart! Zo eenvoudig is het. Maak gerust een afspraak met onze specialisten.

Geld lenen voor vakantie of verre reis

Zinnens om een verre reis te maken of een wereldreis? Of wil je je gewoon eens lekker verwennen in een exclusief hotel of vertrekken naar een exotische bestemming? Met onze goedkoopste vakantielening kan je jouw vakantie boeken zonder financiële zorgen.

Een vakantielening heeft verschillende voordelen. Ten eerste betaal je jouw vakantie terug op je eigen tempo. Ten tweede hoef je jouw spaargeld niet voorspreken. Zo behoud je een buffer voor onverwachte zaken op vakantie of om meer excursies te doen tijdens jouw verblijf. Heb je jouw lening getekend, dan krijg je tenslotte het geld op jouw rekening en beslis je er vrij over.

Ook bij deze vorm van persoonlijke lening geldt het principe: simulatie eerst. Daarna vergelijken onze specialisten jouw voorstel van vakantielening met andere oplossingen. Samen kiezen jullie dan de lening die het best past bij jouw behoefte en wensen. Contacteer ons vrijblijvend.

Voordelig geld lenen voor je bruiloft

Heb jij zelf niet de financiële mogelijkheden om een sprookjeshuwelijk te houden? Of heb je geen steun van je ouders? Laat jouw droom van een sprookjeshuwelijk niet varen, maar kom eens praten met onze specialisten. Een bruiloft kost immers geld. Zeker als je de optelsom maakt: trouwringen, huwelijkskleed, maatpak voor de bruidegom, bloemen en decoratie, ceremoniewagens, een exclusieve trouwlocatie,…

Deze vorm van persoonlijke lening is zeer geschikt om voordelig te lenen voor je bruiloft en te genieten van alle flexibiliteit. Samen controleren we jouw budget en maken we een simulatie van de huwelijkslening. Past ook dit binnen jouw budget, dan kunnen we de procedure starten.

Nadat je de lening hebt getekend, krijg je het geld op jouw rekening. Daarna betaal je zelf in alle vrijheid de leveranciers.

lenen waarvoor kan je geld lenen leningen samenvoegen geld besparen hergroeperen of bundelen leningen

Geld lenen en leningen samenvoegen

Heb je al verschillende leningen of kredietopeningen lopen en begint het maandelijks wat te zwaar te worden? Dan kan je overwegen om jouw leningen samen te voegen. Doordat je leningen gaat samenvoegen, ga je als het ware al jouw leningen bundelen in één nieuwe persoonlijke lening.

Met deze nieuwe lening ga je voor de looptijd een vast maandelijks bedrag betalen. Dit maandelijks bedrag kan hoger of lager liggen dat wat je ervoor betaalde.

Het maandelijks bedrag voor jouw nieuwe persoonlijke lening zal hoger liggen als je ervoor kiest om jouw lening op korte termijn terug te betalen. Dit geeft je het voordeel dat je over de ganse looptijd van de lening minder intresten zult betalen waardoor je een voordeel op lange termijn hebt.

Maar meestal kies je, in het geval van het samenvoegen van leningen, om jouw maandbudget op orde te stellen de maandelijkse lasten te doen dalen. Hiermee doe je dan maandelijks jouw voordeel mee. Maar het is best mogelijk dat je op lange termijn duurder uitkomt.

Daarom kan je best starten met een simulatie van jouw nieuwe persoonlijke lening. Zo zie je direct wat je maandelijks moet betalen en krijg je ook een beeld van wat je in totaal gaat betalen. Dit totaal bedrag moet je dan eigenlijk opnieuw vergelijken met de totalen van jouw andere leningen en kredietopeningen.

Onze specialisten kunnen voor jou een simulatie maken en de nieuwe situatie vergelijken met de huidige situatie. Nadien kan je nog altijd beslissen wat voor jou het beste past. Maak zeker een afspraak voor het te laat is.

Tips over geld lenen via leningen op afbetaling