Al onze leningen

Renovatielening voordelen

Heeft een renovatielening voordelen?

Een renovatielening of verbouwingslening is een lening op afbetaling waarmee je jouw verbouwing of renovatie op soepele manier kunt financieren.

Deze renovatielening biedt je heel wat voordelen. Wij lijsten ze graag voor jou op.

Renovatielening: voordelig tarief

Je leent voor je verbouwing tegen een zeer voordelig tarief. Het bedrag dat je maandelijks moet terugbetalen, blijft dus onder controle.

 

Je vrijwaart je spaargeld met een renovatielening

Door te lenen voor je verbouwingsproject hoef je niet al je spaargeld op te souperen. Je behoudt op die manier een reserve ingeval er onverwachte kosten opduiken.

lenen renovatielening voordelen verbouwingslening interessante voorwaarden

Renovatielening is flexibel

Je kiest zelf waarvoor je precies leent. Alle verbouwings- en aanplantingsdoelen zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld het inrichten van de zolder tot een bijkomende (kinder)kamer, het maken van een dressing, het aanleggen van de tuin, het plaatsen van een zwamebad,…

 

Meer luxe of comfort via je verbouwing?

Doordat je leent tegen een vaste rentevoet, weet je vooraf precies hoeveel je elke maand moet terugbetalen. De relatief lage maandlast geeft je de mogelijkheid om uit te kijken naar wat extra luxe of comfort in je verbouwing.

 

Je krijgt snel het geld op jouw rekening

Eén van de bijkomende voordelen van een renovatielening is dat je snel het geld op jouw rekening krijgt. Daarna beslis jij zelf wanneer je jouw aannemer betaalt. Zo houd je ook controle op de verbouwing zelf.

 

Renovatielening: geen notaris nodig

Je hoeft niet langs de notaris te passeren om jouw geld te krijgen. De administratieve afhandeling van een renovatielening kan vrij snel gaan als iedereen efficiënt mee werkt.

 

Beperkte administratie bij een renovatielening

De aanvraagprocedure verloopt snel en efficiënt. Je weet vlug of jouw kredietaanvraag goedgekeurd wordt of niet. Zo kan jij ook weer snel beslissen.

 

Renovatielening online aanvragen: snel en efficiënt

Na de simulatie van jouw renovatielening, kan je jouw lening online aanvragen. Snel, efficiënt en eenvoudig!

 

Geen extra kosten bij een renovatielening

Goed nieuws! In tegenstelling tot een hypothecair verbouwingskrediet betaal je bij deze renovatielening geen extra kosten: je betaalt bijvoorbeeld geen dossierkosten, geen schattingskosten …

 

Geen zware waarborgen nodig

Een loonsoverdracht volstaat meestal, je hoeft geen loodzware waarborgen te geven voor een renovatielening. Bij een hypothecair verbouwingskrediet daarentegen zal je meestal te maken krijgen met een bijkomende hypotheekstelling.

 

Renovatielening vervroegd terugbetalen

Dat kan uiteraard, maar je moet dan wel een wederbeleggingsvergoeding betalen.

 

Renovatielening simuleren: vermijd verrassingen

Als je jouw renovatielening simuleert, dan weet je meteen hoeveel en hoe lang je zult moeten terugbetalen. Geen verrassingen dus!

 

Renovatielening zonder bijkomende verplichtingen via Lenen.be

Bij ons ben je tenslotte niet verplicht om bijkomende verzekeringen af te sluiten om alsnog een voordelig tarief te krijgen voor je renovatiekrediet. Anderzijds spreekt het voor zich dat je jezelf en jouw woning kunt beschermen. Heb je daar vragen over, aarzel dan niet ons te contacteren of ze te stellen als je een afspraak maakt.

 

Simuleer jouw renovatielening

Bereken vooraf hoeveel een renovatielening jou kost. Lees je graag eerst nog wat tips of ga je liever meteen aan de slag met de simulatie van je renovatielening.

 

Vraag nu jouw renovatielening aan

Maak een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. Onze expertise kan jouw helpen bij de juiste keuze voor een voordelige verbouwingslening. Er zijn immers best wel wat zaken waarop je moet letten.

Hulp nodig bij berekenen van renovatielening

Weet je niet goed hoe je jouw budget moet berekenen? Bekijk dan onze tips.

Renovatielening vergelijken

Heb je al een offerte voor een renovatielening? Wij vergelijken de voorwaarden voor je.

Tips over leningen op afbetaling