Al onze leningen

Leningen samenvoegen hoeveel leningen bundelen

Leningen samenvoegen: hoeveel leningen kan je hergroeperen?

Je wil jouw leningen samenvoegen, omdat je bijvoorbeeld vandaag teveel kredieten hebt lopen, of omdat je minder per maand wilt betalen of de totale looptijd van je afbetalingen wilt inkorten. De reden is minder belangrijk, wel vraag je jezelf af, maar hoeveel leningen kan je maximaal samenvoegen?

Welnu, in theorie staat hier geen limiet op, maar oneindig is het in de praktijk natuurlijk ook niet.

lenen leningen samenvoegen online simulatie geen beperking terugbetalen goed berekenen hoeveel je nodg hebt vergelijken geld besparen minder betalen

Leningen samenvoegen eerder uitzondering dan regel

Het bundelen van leningen ga je niet zomaar doen. Dat is een uitzonderlijke maatregel waartoe jezelf beslist hebt. Ook voor kredietgevers is dit eerder een uitzondering dan een regel. Er zijn zelfs banken waar je jouw leningen niet kunt bundelen.

Daarentegen zijn er wel kredietgevers die bereid zijn naar jouw verhaal te luisteren en je een nieuwe lening op afbetaling toe te staan waarbij je jouw lopende leningen samenvoegt. Deze kredietgevers gaan dan ook verder kijken naar jou, als persoon en hoe jouw profiel er uit ziet. Hoeveel leningen heb je al lopen? Hoeveel betaal je nu al af? Verlopen de betalingen correct? Dat moet ook allemaal vertrouwen bieden.

 

Hoeveel vertrouwen straal je uit?

Een bank zal nu eenmaal sneller geneigd zijn een samenvoeging van leningen goed te keuren bij iemand die 3 kredieten wenst samen te voegen dan bij iemand die er 15 in omloop heeft. Verder analyseren kredietverstrekkers ook jouw inkomen en eventueel nog andere leningen of schulden die je moet betalen.

Anders gezegd, ze gaan na of jij in staat bent om de nieuwe lening probleemloos terug te betalen. Bovendien gaan ze ook nakijken of je later niet opnieuw zult moeten overgaan tot het hergroeperen van leningen. Zoals hierboven gezegd, is het samenvoegen van leningen tot een nieuwe lening eerder een uitzonderingsmaatregel dan de regel.

 

Leningen samenvoegen: stel een goed financieel plan op

Een overzichtelijk en realistisch financieel plan opstellen is een belangrijke eerste stap om te weten wat er mogelijk is. Vraag je afrekeningen op, bereken hoeveel je in de toekomst nog moet afbetalen en zo weet je meteen ook hoeveel je wil lenen. Als je vervolgens bepaalt op welke termijn je wil lenen, dan kan je jouw samenvoeging van leningen perfect simuleren. Zo weet je direct hoeveel je gaat moeten betalen.

Is het allemaal een beetje te moeilijk voor je? Raadpleeg dan onze specialisten. Zij weten hoe ze hieraan moeten beginnen en zullen je helpen met het berekenen van hoeveel jij uiteindelijk nodig zult hebben.

 

Leningen samenvoegen: simulatie is een must

Het simuleren van jouw nieuwe lening bezorgt je een nauwkeurig idee hoeveel je elke maand moet terugbetalen gedurende welke periode. Simuleer jouw leningen samenvoegen. Maak vervolgens een afspraak met onze specialisten in samenvoegingen van leningen. We helpen je graag verder om je budget onder controle te houden, geld te besparen en minder te betalen.

Leningen samenvoegen vergelijken

Ook als je leningen gaat bundelen, loont het de moeite om ons te laten vergelijken voor je. Zo kan je nog meer geld besparen.

Hoe goedkoop jouw leningen samenvoegen

Wat moet je doen om jouw leningen zo goedkoop mogelijk te laten samenvoegen?

Tips over leningen op afbetaling