Al onze leningen

Huwelijkslening hoeveel kan je krijgen?

Je wil een prachtig huwelijk, maar zoiets kost geld. Daarom denk je aan een huwelijkslening. Maar welk bedrag kan je maximaal lenen? Hoeveel kan je krijgen? En hoe kan je voordelig lenen voor je bruiloft?

Maximum bedrag huwelijkslening

Dat hangt af van jouw persoonlijke situatie. Zo wordt er gekeken naar jouw terugbetalingscapaciteit: hoeveel kan jij elke maand aflossen zonder financieel in de problemen te komen? Voor de berekening hiervan wordt aandacht besteed aan jouw totale inkomsten en kosten.

Heb je nog andere kredieten lopen, hoeveel bedragen jouw vaste maandelijkse kosten (huur, alimentatie, …)?

Ook wordt jouw arbeidssituatie geanalyseerd: heb je een vast contract of ben je aan de slag als uitzendkracht?

Hetzelfde geldt uiteraard ook voor jouw toekomstige partner! Voor zover jullie de lening samen aangaan.

lenen huwelijkslening hoeveel kan je krijgen voordelig lenen voor je bruiloft

Huwelijkslening simuleren is een goed begin

Een goede start bestaat uit het simuleren van jouw huwelijkslening. Zo krijg je een nauwkeurig idee hoeveel je elke maand moet terugbetalen als je een bepaald bedrag leent. Je kan daarbij spelen met de looptijd: een kortere looptijd en een hogere maandlast of een langere looptijd en een iets lagere maandelijkse aflossing. Heb je graag nog wat extra tips rond het simuleren of ga je meteen aan de slag met de simulatie van jouw huwelijkslening.

 

Huwelijkslening vergelijken

Als je enkele offertes hebt verzameld, kan je beginnen vergelijken. Want bij de ene ga je minder kunnen lenen of aan een hoger tarief. Bij de andere ga je misschien extra producten moeten afnemen of de lening moeten terugbetalen of aflossen op een kortere looptijd.

Vergelijken is geld besparen. Je kan ons ook persoonlijk vragen om een huwelijkslening op maat uit te werken. We doen dit met veel plezier.

 

Betere vraag is: hoeveel heb ik nodig?

De vraag ‘hoeveel kan ik maximaal lenen’ is dus eigenlijk niet de juiste vraag. Beter is: hoeveel heb ik nodig?

Een sprookjeshuwelijk kost echt wel veel geld. En toch kan je kosten en geld besparen voor jouw bruiloft. Het komt er dan ook eerst op aan om het budget voor je huwelijk te bepalen. Daarna moet je het budget voor jouw huwelijkslening gaan bepalen.

Eénmaal je deze twee stappen hebt gedaan, weet je perfect hoeveel je nodig hebt. In functie van dat bedrag kunnen onze specialisten voor jou een huwelijkslening op maat uitwerken en kan jij voordelig lenen voor je bruiloft. Maak vandaag nog een afspraak in één van onze kantoren.

Versnel jouw sprookjeshuwelijk

Tips over leningen op afbetaling