Al onze leningen

Huwelijkslening berekenen

Hoe jouw huwelijkslening berekenen?

Hoe bereken je jouw huwelijkslening? Kei-eenvoudig! Je hebt enkel het kredietbedrag en de looptijd van je lening nodig.

Een huwelijkslening is een erg eenvoudige en flexibele kredietvorm. Je kan dan ook gemakkelijk je huwelijkslening berekenen.

Stap 1: Hoeveel wil je lenen?

Eerst en vooral moet je goed weten welk bedrag je wil lenen. Je kan de optelsom van alle kosten voor je huwelijk lenen, of een gedeelte van dat bedrag.

Te weinig lenen is niet goed, maar veel teveel lenen ook niet. Lees zeker ook ons blogartikel waar we je 7 tips geven om kosten en geld te besparen op je huwelijk.

Heb je vragen over een huwelijkslening? Twijfel je over het kredietbedrag of de looptijd? Wil je een vrijblijvende offerte op jouw maat?

Maak dan zeker een afspraak met een kredietspecialist. Zij kunnen jouw huwelijkslening berekenen op vijf minuten.

huwelijkslening berekenen voordelig geld lenen voor je bruiloft

Stap 2: Hoe lang wil je lenen?

Eenmaal duidelijk is hoeveel geld je wil lenen voor je huwelijk, moet je beslissen op hoeveel jaar je het ontleende bedrag wil terugbetalen. Een kortere looptijd is interessant: je moet in totaal minder terugbetalen omdat je minder intresten moet aflossen. Een langere looptijd biedt je dan weer wat extra financieel comfort, omdat de maandelijkse aflossing lager ligt. Die afweging moet je dus maken.

Hoe dan ook raden we je aan om geen al te lange looptijd te kiezen. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je eeuwig blijft afbetalen voor je trouwfeest …

 

Stap 3: Simuleer je huwelijkslening

Met het te ontlenen bedrag en de termijn van je krediet heb je voldoende informatie om een simulatie te maken van je huwelijkslening. Wil je nog enkele tips over een simulatie of ga je meteen aan de slag om te weten hoeveel je lening voor je trouw jou kost? Simuleer dan jouw huwelijkslening.

 

Meer informatie over huwelijksleningen

Worstel je nog met een aantal vragen? Maak dan een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. We beantwoorden met plezier al je vragen en kunnen een voorstel op maat uitwerken en kan jij voordelig geld lenen voor je bruiloft.

 

Waar vind je onze kantoren?

Lenen.be heeft verschillende kantoren verspreid over gans Vlaanderen. Er is er vast eentje in jouw buurt. Je vindt ze terug op deze kaart.

Voordelen van een huwelijkslening

Lenen voor je bruiloft kent toch wel wat voordelen. Je komt bijvoorbeeld niet aan je spaargeld. Maar is er meer.

Lening voor je trouw terugbetalen

Van zodra jij het geld op jouw rekening hebt staan, start het terugbetalen of aflossen van de huwelijkslening.

Hoe vraag je jouw huwelijkslening aan?

Easy: online huwelijkslening aanvragen of in één van onze kantoren.

Tips rond leningen op afbetaling