Al onze leningen

Huwelijkslening aflossen – wanneer moet je lening terugbetalen

Hoe huwelijkslening aflossen of terugbetalen

Je huwelijkslening aflossen of terugbetalen is eenvoudig. Wij vertellen je waarop je moet letten.

Zodra het bedrag van de lening op je rekening gestort is, kan je beginnen aflossen. Gedurende de volledige looptijd van het krediet betaal je elke maand hetzelfde bedrag terug. Geen onaangename verrassingen en dus voordelig lenen voor je bruiloft.

lenen huwelijkslening aflossen terugbetalen lening voor bruiloft

Huwelijkslening voorbeeld

Speciaal voor jou hebben we twee voorbeelden van een huwelijkslening uitgewerkt. Zo zie je direct hoe het werkt en zal je zien dat er toch wel wat voordelen verbonden zijn aan een huwelijkslening.

 

Huwelijkslening vervroegd aflossen

Als je dat wil, kan je jouw huwelijkslening vervroegd (dus vóór de eindvervaldag van je krediet) aflossen. Je betaalt dan in één keer het nog openstaande kapitaal aan de kredietverstrekker terug. Belangrijk is wel dat je daarbovenop een wederbeleggingsvergoeding moet betalen. Die bedraagt 1% als jouw lening nog langer dan één jaar loopt en 0,50% als dat minder is.

Deze wederbeleggingsvergoeding is de enige kost die je kan hebben bij een huwelijkslening. Voor de rest zijn er geen andere kosten als je wilt lenen voor je trouw.

 

Simuleer jouw huwelijkslening

Wil je weten hoeveel een huwelijkslening jou zou kosten? Simuleer dan jouw huwelijkslening.

 

Vragen over de aflossing van je huwelijkslening?

Wil je graag nog enkele vragen stellen aan een specialist in huwelijksleningen? Maak dan nu een afspraak om jouw persoonlijke situatie te bespreken in één van onze kantoren. Onze medewerkers gaan op zoek naar de goedkoopste huwelijkslening en rekenen uit hoe jij op jouw tempo de huwelijkslening kan aflossen. Op deze manier kan jij voordelig lenen voor je bruiloft.

Voorbeeld huwelijkslening

Hoeveel betaal je als je gaat lenen voor je bruiloft? Waarop moet je letten?

Wat is dat nu? Een huwelijkslening.

Met een huwelijkslening leen je geld voor jouw trouwfeest.

Tips over leningen op afbetaling