Al onze leningen

Huwelijkslening simulatie

Huwelijkslening simulatie eerst!

Je wil een lening voor je huwelijk afsluiten, maar zou graag een idee hebben van de kostprijs hiervan. Dan kan je best eerst een simulatie maken van je huwelijkslening. Nadien kan je voordelig lenen voor je bruiloft.

Belangrijk is toch ook om vooraf even stil te staan bij enkele belangrijke vragen.

Hoeveel wil je lenen?

Je kan een huwelijkslening afsluiten voor alle kosten in het kader van je huwelijk. Maar misschien heb je wel wat spaarcenten die je kan gebruiken, zodat je niet de hele som moet lenen. Je doet er alleszins goed aan om op een realistische manier stil te staan bij de organisatie van je trouwfeest. Misschien kan je hier en daar wel wat kosten en geld besparen.

Creëer voor jezelf geen al te grote schuldenlast, want zoiets zorgt later voor problemen.

En financiële problemen leiden dikwijls tot een echtscheiding … wat wel het allerlaatste is waaraan je op dit moment denkt.

huwelijkslening simulatie eerst voordelig geld lenen voor je bruiloft

Hoe lang wil je jouw huwelijkslening terugbetalen?

De juiste looptijd kiezen voor je huwelijkslening is erg belangrijk. Kies geen extreem korte looptijd, want dan valt de maandelijkse aflossing misschien te zwaar uit. Maar neem ook geen te lange duurtijd, want je wil niet eeuwig blijven betalen voor je trouwfeest. Denk dus goed na over de gewenste termijn van je huwelijkslening.

 

Wat kost lenen voor je huwelijk?

Kijk verder dan de rentevoet van je huwelijkslening. Dat is immers maar één aspect van de kostprijs van je krediet. Het JKP of jaarlijks kostenpercentage is een betere parameter om te vergelijken. Die geeft immers het totale kostenplaatje van een krediet weer op jaarbasis. Daarnaast is het belangrijk om eventuele bijkomende voorwaarden die de kredietverstrekker oplegt te analyseren. Hoe dan ook heeft je huwelijkslening een vaste rentevoet: je kan dus perfect vooraf te weten komen hoeveel en hoe lang je moet terugbetalen.

 

Lenen voor een extra mooi huwelijk

Een huwelijkslening laat je toe om je trouwbudget onder controle te houden en misschien toch dat kleine extraatje op jouw trouwfeest te voorzien … of een exclusievere locatie te kiezen.

 

Nog meer voordelen van een huwelijkslening

Een huwelijkslening biedt toch wel wat voordelen. Je krijgt het geld op je rekening en je beschikt er vrij over. Hierdoor is een huwelijkslening een flexibele vorm van een lening op afbetaling.

Je bent ook niet verplicht om van bank te veranderen of om bijkomende producten af te nemen. Afhankelijk van het bedrag dat je gaat lenen en moet aflossen, doe je er toch ook goed aan om na te denken over de bescherming van jouw toekomstige echtgenoot/echtgenote. Die bescherming kan komen van een schuldsaldoverzekering.

Tenslotte kan je jouw huwelijkslening op twee manieren aanvragen: je doet het zelf online of je doet het samen met één van onze specialisten.

 

Maak een simulatie van je huwelijkslening

Weet je welk bedrag je wil ontlenen gedurende welke looptijd? Start de simulatie van jouw huwelijkslening.

 

Meer informatie over huwelijksleningen

Wil je nog extra informatie over een huwelijkslening? Maak dan een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. We beantwoorden met plezier al je vragen en werken graag een vrijblijvend voorstel voor je uit. Zo kan jij nadien voordelig lenen voor je bruiloft.

Hoe jouw huwelijkslening berekenen?

Lenen voor je huwelijk lijkt simpel.

Maar hoe bereken je nu het juiste bedrag?

Waarom huwelijkslening vergelijken?

Omdat vergelijken je geld doet besparen.

Lees onze tips.

Tips rond leningen op afbetaling