Al onze leningen

Renovatielening goedkoopste

Je hebt geld nodig voor een verbouwing. Een renovatielening helpt je uit de nood. Maar waar vind je de goedkoopste renovatielening?

Goedkoopste renovatielening: vergelijk het JKP

Het spreekt voor zich dat je niet méér wil betalen voor je renovatielening dan nodig. Je doet er dan ook goed aan om verschillende voorstellen voor een renovatielening met elkaar te vergelijken.

Maar enkel de rentevoeten naast elkaar leggen, volstaat niet. Een rentevoet is immers maar één aspect van de totale kostprijs van een renovatielening.

Veel beter is het om het JKP of Jaarlijks Kostenpercentage te vergelijken. Dat geeft je een concrete aanduiding van de kostprijs van jouw renovatielening per jaar.

lenen renovatielening goedkoopste lening om verbouwing te financieren

Lenen voor verbouwing: vergelijk ook de voorwaarden

Naast het JKP is het ook belangrijk om stil te staan bij de voorwaarden die de kredietverstrekker je oplegt, al dan niet gekoppeld aan het tarief.

  • Hoe lang loopt je lening?
  • Moet je bijkomende verzekeringen afsluiten, zoals een schuldsaldoverzekering, brandverzekering of familiale verzekering?

 

Niet de goedkoopste renovatielening is belangrijk, wel de meest betaalbare renovatielening.

Als je kiest voor een renovatielening met een erg korte looptijd, dan zal je in totaal de laagste kosten genieten. Maar het probleem is dan dat je mogelijk niet in staat bent om de maandelijkse aflossingen vol te houden … en dan ben je verder van huis. Het is dus niet altijd het beste om naar de goedkoopste renovatielening te zoeken, maar wel naar de meest betaalbare renovatielening. Dit houdt in dat je een verbouwingslening moet afsluiten die perfect aansluit bij jouw behoeften en bij je terugbetalingscapaciteit. Dit vraagt echter een persoonlijke aanpak, waarbij een kredietspecialist luistert naar jouw verhaal en je een verbouwingslening op maat voorstelt.

 

Simuleer jouw renovatielening

Wil je al een idee krijgen van de kostprijs van een renovatielening, in functie van het ontleende bedrag en de looptijd? Simuleer dan jouw renovatielening.

 

Meer informatie over renovatieleningen

Maak dan een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. Zij gaan samen met jou op zoek naar de meest betaalbare renovatielening.

Hoe renovatielening simuleren?

Een simulatie van een verbouwingslening lijkt simpel.

Toch let je best even op.

Berekenen renovatielening

Het budget voor jouw verbouwing is dikwijls complex.

Enkele praktische tips bij berekenen van jouw renovatielening.

Tips over leningen op afbetaling