Al onze leningen

Leningen samenvoegen rente

Je wil je leningen samenvoegen. Wat met de rentevoet?

Niet zoveel banken zijn bereid om je bestaande leningen samen te voegen of te hergroeperen. Verschillende financiële instellingen vinden dit (voor zichzelf) te risicovol en gaan jouw aanvraag voor een lening weigeren.

Kredietverstrekkers die toch een samenvoeging van leningen toekennen, vragen hiervoor een iets hogere rentevoet.

In bepaalde gevallen kan je rekenen op een korting, in functie van jouw profiel, inkomen … Sommige banken geven je een korting als je ook bepaalde extra producten bij hen afneemt, zoals een schuldsaldoverzekering. Let hiermee op, want vaak zijn deze producten net bij die bank een stuk duurder dan bij andere aanbieders. Bovendien is de rentevoet niet het enige waarmee je rekening moet houden als je jouw leningen wil samenvoegen.

lenen leningen samenvoegen rente voordelige tarieven geld besparen minder betalen voordelen

Leningen samenvoegen rente zegt niet alles

Het is logisch dat je de voorkeur geeft aan een lening op afbetaling met een lage rente, maar toch is dat niet het enige criterium. Het belangrijkste is dat je jouw lening kunt terugbetalen volgens het voorziene schema. Het is geen goed idee om dankzij een ultrakorte looptijd een lagere rente te willen genieten, om dan vervolgens opnieuw in de problemen te geraken.

Liever een betaalbare lening dan een goedkopere lening met betalingsachterstand.

 

Via Lenen.be betaal je altijd de juiste rente voor jouw lening

Bij Lenen.be koppelen we geen bijzondere voorwaarden aan onze tarieven als je jouw leningen wilt samenvoegen. Ook moet je geen bijkomende producten onderschrijven om een voordelige rente te genieten.

Desalniettemin zullen we je in bepaalde gevallen wijzen op de voordelen van nevenproducten zoals een schuldsaldoverzekering. Maar uiteindelijk beslis jij zelf.

 

Vraag nu jouw leningen samenvoegen aan

Maak een simulatie van jouw nieuwe lening en vul nadien het aanvraagformulier in. Stuur het door en binnen de 24 uur heb je feedback.

 

Afspraak maken voor persoonlijk advies

Heb je concrete vragen over leningen samenvoegen rente of wil je jouw persoonlijke situatie laten bekijken door één van onze specialisten? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak in één van onze kantoren. Onze medewerkers maken namelijk graag tijd voor je om je te begeleiden zodat jij kunt geld besparen en minder betalen.

Leningen samenvoegen berekenen

Het juiste bedrag berekenen dat je moet terugbetalen als je jouw leningen gaat bundelen is niet eenvoudig. Daarom geven we enkel tips.

Leningen samenvoegen vergelijken

Bij het vergelijken van hergroeperen van leningen komt meer kijken dan je denkt.

Tips over leningen op afbetaling