Al onze leningen

Leningen samenvoegen rentevoet

Leningen samenvoegen rentevoet

Wil je jouw leningen samenvoegen, dan vergelijk je best meerdere voorstellen. De rentevoet is daarbij belangrijk, maar zeker niet het enige criterium.

Leningen samenvoegen rentevoet of JKP

Bij een lening heb je een rentevoet en een jaarlijks kostenpercentage, ofwel een JKP. Bestaat er een verschil? En wat is dat nu juist, dat JKP?

Alle kosten van een krediet worden opgenomen in het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP). Dat is één cijfer dat je een totaalbeeld geeft van de kosten van een krediet. De rentevoet van jouw krediet is daar een (belangrijk) onderdeel van.

lenen leningen samenvoegen rentevoet hergroeperen minder betalen geld besparen

Wettelijk beperkt maximum

De wetgever beperkt de kosten voor een krediet (inclusief de debetrentevoet) tot bepaalde maxima. Deze maxima verschillen naargelang het ontleende bedrag, het feit of je krediet gepaard gaat met een kredietkaart of niet, … Voor bedragen boven 5.000 euro bijvoorbeeld bedraagt de maximale debetrentevoet 10%.

 

Leningen samenvoegen: lagere rentevoet … maar tegen welke voorwaarden?

Soms kan je jouw leningen samenvoegen tegen een voordeeltarief, maar even later blijkt dan dat dit supertarief verbonden is met een aantal strikte voorwaarden: je moet misschien een schuldsaldoverzekering afsluiten bij dezelfde bank, je mag maar een beperkt bedrag lenen, je dient over een bepaald inkomstenniveau te beschikken …

Dan heb je misschien wel een lagere rentevoet, maar daar staat dan weer tegenover dat je misschien niet jouw beoogde oplossing hebt gevonden.

 

Lenen.be: vraag naar onze interessante rentevoeten

Bij Lenen.be bieden we je namelijk correcte rentevoeten aan. We besteden veel belang aan wat voor jou belangrijk en interessant is. We gaan op de kredietmarkt op zoek naar de oplossing die het best bij jou past. Maak een afspraak met een specialist in het samenvoegen van leningen. Wij bezorgen je dan vervolgens onze beste tarieven.

 

Leningen samenvoegen: simuleren

Wil je meteen al een idee krijgen hoeveel je leningen samenvoegen jou zou kosten? Simuleer dan hier jouw samenvoeging van leningen.

 

Zit je nog met vragen?

In het geval je er zelf niet meer uitgeraakt of je toch nog met vragen zit? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder in één van onze kantoren om je leningen samen te voegen en je minder te doen betalen.

Hoe goedkoop leningen samenvoegen

Met deze tips vind je de goedkoopste manier om leningen te bundelen in een nieuwe persoonlijke lening.

Leningen samenvoegen berekenen

Je overweegt om jouw leningen te gaan samenvoegen. Hoe begin je aan de berekening?

Tips over leningen op afbetaling