Al onze leningen

Autolening zonder vast contract

Autolening zonder vast contract: droom opbergen of niet?

Neen. Absoluut niet!

Bij de beoordeling van jouw aanvraag voor een autolening wordt rekening gehouden met je inkomen. De kredietverstrekker beoordeelt immers jouw terugbetalingscapaciteit. Maar wat als je geen vast contract hebt? Kan je dan nog wel een autolening krijgen?

Autolening zonder vast contract: niet onmogelijk

Vooraleer de kredietverstrekker je een autolening toestaat, zal hij steeds onderzoeken of jij de lening wel zult kunnen terugbetalen. Heb je geen vast contract, dan is het krijgen van en autolening niet evident, maar toch niet onmogelijk.

De voorwaarden hieromtrent zullen verschillen van bank tot bank. Sommige kredietverstrekkers eisen wel een contract van onbepaalde duur, andere niet.

lenen autolening krijgen zonder vast contract mogelijk goedkoopste autolening tweedehandswagen

Autolening voor jongeren

Ook jongeren krijgen tegenwoordig niet direct een vast contract. Toch willen ze hun eerste auto kopen. Het is belangrijk dat je dan even stil staat bij wat er allemaal bij komt kijken. Past de auto binnen je budget? Hoeveel moet je lenen? Is de autolening betaalbaar?

 

Autolening zonder vast contract: kijk eens naar een tweedehandswagen

Vandaag de dag kan je bijna niet meer zonder auto. Misschien is het een kwestie van tijd vooraleer jij een vast contract krijgt, maar heb je de wagen vandaag echt wel nodig.

Daarom kan het ook een idee zijn om een tweedehandswagen aan te kopen. Dit kan een goede tijdelijke oplossing zijn. Informeer naar onze interessante tarieven voorautolening tweedehandswagen“.

 

Simuleer jouw autolening

Wil je al een eerste idee hebben hoeveel een autolening jou zou kosten? Start dan een simulatie van jouw autolening.

 

Persoonlijk advies bij autolening zonder vast contract

Zoals eerder gezegd is het niet onmogelijk om een autolening te krijgen als je geen vast contract hebt. Alleen vraagt dit een persoonlijke begeleiding van één van onze specialisten. Zij weten waar je terecht kunt voor een autolening.

 

Maak een afspraak bij een specialist in autoleningen

Vooraleer je een autolening aanvraagt, maak je best een afspraak met een specialist van Lenen.be. Die zal jouw situatie bekijken en vervolgens voor jou op zoek gaan naar een oplossing voor de beste en goedkoopste autolening. Maak dan nu een afspraak om jouw persoonlijke situatie te bespreken in één van onze kantoren.

Voorbeeld autolening

Hoeveel betaal je voor een autolening?

Waarop moet je letten bij de looptijd?

Overweeg een autolening tweedehandswagen

Zoek je een tijdelijke oplossing voor jouw auto?

Kijk eens naar een tweedehandswagen.

Tips rond leningen op afbetaling