Al onze leningen

Autolening voorbeeld autofinanciering

Hoeveel betaal je voor een autolening? Voorbeeld autofinanciering

Je staat op het punt om een nieuwe of tweedehandsauto te kopen, maar hebt hiervoor onvoldoende spaargeld. Een autolening lost dit voor je op. Bekijk hieronder twee voorbeelden van autoleningen.

Hoe werkt zo’n autolening of autofinanciering? Concreet leen je een bepaald bedrag en betaal je dat nadien (plus intresten) maandelijks terug.

Voorbeeld 1: autolening van 10.001 euro op een termijn van 60 maanden

Je betaalt dan maandelijks 179,04 euro terug. Je Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) bedraagt 2,89%. Het totale terug te betalen bedrag komt neer op 10.742,40 euro.

 

Voorbeeld 2: autolening van 20.001 euro op 72 maanden

Je betaalt dan maandelijks 302,56 euro terug. Je Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) bedraagt 2,89%. Het totale terug te betalen bedrag komt neer op 21.784,32 euro.

autolening voorbeeld autofinanciering goedkoopste autlening nieuwe wagens en tweedehandswagens

Kies de juiste looptijd van je autolening

Denk goed na of een kortere looptijd (en dus een hogere maandlast) van je autolening wel haalbaar is voor jou. Een iets langere looptijd komt neer op een hoger totaal terug te betalen bedrag, maar ook op meer financieel comfort elke maand … Let evenwel ook op dat je geen al te lange looptijd kiest, want als je na enkele jaren met je auto betrokken raakt in een ongeval, loop je het risico nog verder te moeten betalen voor een auto die je niet meer hebt …

 

Simuleer je autolening

Wil je meteen weten hoeveel een autolening jou kost? Simuleer dan hier jouw autolening.

 

Meer informatie over autoleningen

Heb je nog een aantal bijkomende vragen? Maak dan een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. Wij zoeken naar de goedkoopste autolening voor jouw nieuwe wagen of tweedehandswagen.

 

Representatief voorbeeld autolening:

Lening op afbetaling voor aankoop wagen van 15.501 EUR, jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 2.89% (vaste jaarlijkse debetrente : 2.89%). Maandelijkse afbetaling van 342,09 EUR/maand in 48 maanden. Totaal te betalen bedrag 16.420,32 EUR. JKP geldig op 01/06/2018.

Wat is een autolening?

Een autolening is hetzelfde als een autofinanciering via een lening op afbetaling. Een ideale formule om je droomauto te kopen.

Autolening simulatie

Een simulatie van een autolening is niet moeilijk. Geef je bedrag en je looptijd in en je weet direct het resultaat.

Tips rond leningen op afbetaling