Al onze leningen

Persoonlijke lening – goedkoopste

Waar vind je de goedkoopste persoonlijke lening of lening op afbetaling

Je hebt dringend geld nodig. Een persoonlijke lening of lening op afbetaling kan je helpen. Maar waar vind je de goedkoopste persoonlijke lening?

Goedkoopste persoonlijke lening: vergelijk het JKP én de voorwaarden

Het spreekt voor zich dat je niet méér wil betalen voor je lening dan nodig. Je doet er dan ook goed aan om verschillende voorstellen voor een persoonlijke lening met elkaar te vergelijken.

Maar enkel de rentevoeten naast elkaar leggen, heeft weinig zin. Een rentevoet is immers maar één onderdeeltje van de totale kostprijs van een persoonlijke lening.

Veel beter is het om het JKP of Jaarlijks Kostenpercentage te vergelijken. Dat geeft je een concrete aanduiding van de kostprijs van jouw krediet per jaar.

lenen goedkoopste persoonlijke lening vergelijken is geld besparen geld lenen aan voordelige tarieven

Naast het JKP is het ook belangrijk om stil te staan bij de voorwaarden die de kredietverstrekker je oplegt, al dan niet gekoppeld aan het tarief. Zo vragen sommige kredietverstrekkers dat jouw loon elke maand op een rekening bij hen gestort wordt. Dit kan meebrengen dat je van bank moet veranderen … en dat is niet altijd leuk.

 

Niet de goedkoopste persoonlijke lening is belangrijk, wel de meest betaalbare

Als je kiest voor een persoonlijke lening met een ultrakorte looptijd, dan zal je in totaal de laagste kosten genieten. Maar het probleem is dan dat je mogelijk niet in staat bent om de aflossingen vol te houden, en dan sta je plots veel verder van huis. Het is dus niet altijd het beste om naar de goedkoopste persoonlijke lening te zoeken, maar wel naar de meest betaalbare. Dit houdt in dat je een persoonlijke lening moet afsluiten die perfect aansluit bij jouw behoeften en je terugbetalingscapaciteit. Dit vraagt een persoonlijke aanpak, waarbij een kredietspecialist luistert naar jouw verhaal en je een oplossing op maat voorstelt.

 

Simuleer jouw persoonlijke lening

Wil je al een idee krijgen van de kostprijs van een persoonlijke lening, in functie van het ontleende bedrag en de verschillende looptijden? Simuleer dan hier jouw persoonlijke lening aan voordelige tarieven.

 

Meer informatie over persoonlijke leningen

Maak een afspraak met onze specialisten. Zij gaan samen met jou op zoek naar de meest betaalbare lening op maat van jouw behoeften.

 

Lenen.be bij jou in de buurt

Lenen.be heeft verschillende kantoren waar je terecht kunt met al jouw vragen. Er is er zeker één in jouw buurt.

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een soepele vorm van een lening op afbetaling.

Welke kosten komen er bij ?

Er zijn geen bijkomende kosten verbonden aan een persoonlijke lening.

Benieuwd wat een lening kost?

Een persoonlijke lening simuleren is niet moeilijk. Probeer het maar.

Tips rond leningen op afbetaling