Al onze leningen

Vakantielening rentevoet

Vakantielening rentevoet

Ben je op zoek naar een vakantielening, dan is de rentevoet een belangrijk aandachtspunt. Maar zeker niet het enige …

Vakantielening: krijg meteen de juiste rentevoet

Via Lenen.be krijg je altijd de juiste rente voor jouw vakantielening. Je hoeft bij ons geen bijkomende producten (zoals een reisbijstandsverzekering) af te sluiten om een voordelig tarief op je vakantielening te kunnen krijgen.

Laat je daarom niet misleden door bepaalde campagnes van banken. Hun beste tarieven zijn vaak verbonden aan uiterst strikte voorwaarden, zoals een beperkte looptijd of een minimumbedrag dat je moet ontlenen. Via Lenen.be zal je ook niet jouw zichtrekening moeten verhuizen.

lenen vakantielening rentevoet JKP voordelig geld lenen droomvakantie wereldreis lage tarieven beste van de markt

Vakantielening: rentevoet zegt niet alles

Het spreekt voor zich dat je de voorkeur geeft aan een vakantielening met een lage rente, maar toch is dat niet het enige criterium. Je looptijd en het ontleende bedrag zijn bijvoorbeeld ook belangrijk. Hoeveel leen je en hoeveel tijd krijg je om het bedrag terug te betalen?

Daarom is het belangrijk dat jouw lening perfect aansluit bij jouw behoeften en dat je de lening kunt terugbetalen volgens het voorziene schema. Het is geen goed idee om dankzij een ultrakorte looptijd een lagere rente te willen genieten, om vervolgens in de problemen te geraken.

 

Vakantielening: vaste rentevoet

Bij een vakantielening heb je steeds een vaste rentevoet. Dit biedt je het voordeel dat je vooraf precies weet hoeveel je elke maand moet betalen en gedurende welke periode.

 

Via Lenen.be betaal je altijd de juiste rentevoet voor jouw vakantielening

Bij Lenen.be koppelen we geen bijzondere voorwaarden aan onze tarieven. Je moet dus bijvoorbeeld je zichtrekening niet verhuizen. Ook moet je geen reisverzekering onderschrijven om een voordelige rente te genieten. Simuleer hier jouw vakantielening.

Vraag nu jouw vakantielening aan

Contacteer gerust onze specialisten of maak direct een afspraak in één van onze kantoren. Zij helpen je graag verder als je voordelig geld wilt lenen voor je droomvakantie of wereldreis.

Vakantielening vergelijken

Jouw vakantielening vergelijken doet euro’s besparen.

Vakantielening online simuleren

Online vakantielening simuleren en daarna aanvragen.

Tips rond leningen op afbetaling