Al onze leningen

Vakantielening goedkoopste

Wat is de goedkoopste vakantielening?

Je staat op het punt om een mooie reis te boeken. Maar je wil niet alles betalen met je spaargeld. Een vakantielening is goedkoopste manier om jouw droomreis waar te maken en er niet al je centen in te steken.

Goedkoopste vakantielening: vergelijk het JKP

Het spreekt voor zich dat je niet méér wil betalen voor je vakantielening dan nodig. Je doet er dan ook goed aan om verschillende voorstellen voor een lening voor je vakantie met elkaar te vergelijken. Want vergelijken betekent vaak besparen.

 

Maar enkel de rentevoeten naast elkaar leggen, is zeker niet voldoende. Een rentevoet is immers maar één aspect van de totale kostprijs van een vakantielening. Veel beter is het om het JKP of Jaarlijks Kostenpercentage te vergelijken. Dat geeft je een concrete aanduiding van de kostprijs van jouw lening voor je vakantie per jaar.

lenen goedkoopste vakantielening

Vakantielening: let op voor bijkomende voorwaarden

Naast het JKP is het ook belangrijk om stil te staan bij de voorwaarden die de kredietverstrekker je oplegt, al dan niet gekoppeld aan het tarief. Want de goedkoopste vakantielening is vaak gebonden aan verschillende voorwaarden

  • Hoe lang loopt je lening? Bij nogal wat banken wordt de maximale looptijd vrij kort gehouden.
  • Moet je jouw zichtrekening naar daar verhuizen? Niet leuk, van bank veranderen is immers nooit aangenaam.
  • Welk bedrag moet je minimaal lenen? Bij veel banken is er en verplicht minimumbedrag..

 

Vakantielening goedkoopste is niet belangrijk, wel de meest betaalbare vakantielening

Als je kiest voor een vakantielening met een erg korte looptijd, dan zal je in totaal de laagste kosten genieten. Maar het probleem is dan dat je mogelijk niet in staat bent om de maandelijkse aflossingen vol te houden … Het is dus niet altijd het beste om naar de goedkoopste vakantielening te zoeken, maar wel naar de meest betaalbare.

Dit houdt in dat je een vakantielening moet afsluiten die perfect aansluit bij jouw behoeften en bij je terugbetalingscapaciteit. Heb je nog andere kredieten die je moet aflossen? Zijn er bepaalde kosten waarmee je rekening moet houden? Dit alles vraagt een persoonlijke aanpak, waarbij een kredietspecialist luistert naar jouw verhaal en je een oplossing op maat voorstelt.

 

Simuleer jouw vakantielening

Wil je al een idee krijgen van de kostprijs van een vakantielening, in functie van het ontleende bedrag en de verschillende looptijden? Simuleer dan hier jouw vakantielening.

 

Meer informatie over vakantieleningen

Maak een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. Zij gaan samen met jou op zoek naar de meest betaalbare lening voor je vakantie.

Wat zijn de voordelen van een vakantielening?

Een vakantielening heeft heel wat voordelen.

Boek jouw vakantielening

Zin om op droomvakantie te gaan? Klik verder en vraag lening aan.

Tips over leningen op afbetaling