Al onze leningen

Autolening: simulatie – vind goedkoopste autofinanciering

Autolening: simulatie is niet het enige waar je op moet letten

Je wil een autolening afsluiten, maar zou graag een idee hebben van de kostprijs. Dan kan je best een simulatie maken van je autolening. Belangrijk is ook om vooraf even stil te staan bij enkele belangrijke vragen.

Hoeveel wil je lenen?

Je kan een autolening afsluiten voor het volledige aankoopbedrag van de auto, inclusief de btw. Maar misschien heb je ook zelf wat spaarcenten die je kan gebruiken, zodat je niet de hele aankoopsom moet lenen. Hou ook rekening met bijkomende kosten, zoals een omniumverzekering en taksen. Ook dit kan je via Lenen.be mee lenen. Informeer je dus!

autolening simulatie vind goedkoopste lening

Hoe lang wil je jouw autolening terugbetalen?

De juiste looptijd kiezen voor jouw autolening is erg belangrijk. Kies geen te korte looptijd, want dan valt de maandelijkse aflossing misschien te zwaar uit. Maar neem ook geen te lange duurtijd, want na een langere tijd krijg je jouw auto mogelijk niet meer verkocht of, erger nog, is je auto betrokken geraakt in een ongeval en heb je deze niet meer … terwijl je toch nog steeds moet blijven betalen voor je autolening. Denk dus goed na over de gewenste termijn van je autolening.

 

Wat kost een autolening?

Kijk verder dan de rentevoet van je autolening. Dat is immers maar één aspect van de kostprijs van je krediet. Het JKP of jaarlijks kostenpercentage is een betere parameter om te vergelijken. Die geeft immers het totale kostenplaatje van een krediet weer op jaarbasis. Daarnaast is het belangrijk om eventuele bijkomende voorwaarden die de kredietverstrekker oplegt te analyseren.

 

Maak een simulatie van je autolening

Weet je welk bedrag je wil ontlenen gedurende welke looptijd? Simuleer dan hier jouw autolening.

 

Meer informatie over autoleningen

Wil je nog extra informatie over een autolening? Maak dan een afspraak met onze specialisten in een kantoor bij jou in de buurt. We beantwoorden met plezier al je vragen en gaan op zoek naar de goedkoopste autfinanciering voor jouw nieuwe wagen of jouw tweedehandswagen.

Autolening simulatie

Bereken hoeveel de lening voor jouw auto je per maand gaat kosten?

Jouw voordelen bij een autolening

Je geniet van een voordelig tarief. Je kan tot 110% van de prijs lenen.

Tips over leningen op afbetaling