Al onze leningen

Renovatielening aflossen

Renovatielening aflossen of terugbetalen

Je renovatielening aflossen of terugbetalen verloopt via vaste maandelijkse schijven. Al kan je ook vervroegd terugbetalen.

 

Wanneer start je met aflossen?

Een renovatielening is een lening op afbetaling die je gebruikt om een verbouwing te financieren. Zoals bij elke lening op afbetaling leen je kapitaal en betaal je dit kapitaal terug. Verhoogd met de intresten. Jij krijgt het kapitaal, het geleend bedrag op jouw rekening, nadat je het leencontract hebt ondertekend.

Meestal zal je dan de maand volgend op de ondertekening van het contract beginnen met de terugbetaling van de renovatielening.

lenen renovatielening aflossen of terugbetalen voordelig geld lenen voor verbouwing

Renovatielening heeft vaste rentevoet

Een renovatielening heeft een vaste rentevoet. Met andere woorden, het bedrag dat je maandelijks aflost verandert niet. Je weet dus vooraf perfect hoeveel en hoe lang je zult moeten terugbetalen. Je kan twee uitgewerkte voorbeelden van een renovatielening terugvinden via deze link.

 

Renovatielening vervroegd aflossen

Als je dat wil, kan je jouw renovatielening vervroegd (dus vóór de eindvervaldag van je krediet) aflossen. Je betaalt dan in één keer het nog openstaande kapitaal aan de kredietverstrekker terug. Belangrijk is wel dat je daarbovenop een wederbeleggingsvergoeding moet betalen. Die bedraagt 1% als jouw lening nog langer dan één jaar loopt en 0,50% als dat minder is.

 

Simuleer jouw renovatielening

Wil je weten hoeveel een renovatielening jou zou kosten? Simuleer dan jouw renovatielening.

 

Vragen over de aflossing van je renovatielening?

Wil je graag nog enkele vragen stellen aan een specialist in renovatieleningen? Maak dan nu een afspraak in één van onze kantoren om jouw persoonlijke situatie te bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat jij voordelig geld kunt lenen voor jouw verbouwing.

Voorbeeld renovatielening

Hoeveel betaal je eigenlijk als je geld gaat lenen voor je verbouwing?

Betekenis van een renovatielening

Wat schuilt er achter een verbouwingslening? Wat is de betekenis?

Tips over leningen op afbetaling