Al onze leningen

Huwelijkslening rentevoet

Huwelijkslening rentevoet bepalend of niet?

Ben je op zoek naar een huwelijkslening, dan is de rente een belangrijk aandachtspunt. Maar zeker niet het enige … als je zinnens bent voordelig te lenen voor je bruiloft.

Huwelijkslening: krijg meteen de juiste rente

Via Lenen.be krijg je altijd de juiste rente voor jouw huwelijkslening.

Je hoeft bij ons geen bijkomende producten (zoals een schuldsaldoverzekering of een familiale verzekering) af te sluiten om een voordelig tarief op je huwelijkslening te kunnen krijgen.

Laat je daarom niet misleiden door bepaalde campagnes van banken of andere kredietgevers. Hun beste tarieven zijn vaak verbonden aan uiterst strikte voorwaarden.

lenen huwelijkslening rentevoet voordelig lenen voor je bruiloft

Huwelijkslening: rentevoet zegt niet alles

Het spreekt voor zich dat je de voorkeur geeft aan een huwelijkslening met een lage rente, maar toch is dat niet het enige criterium. Je looptijd en het ontleende bedrag zijn bijvoorbeeld ook belangrijk. Kan je genoeg lenen en hoeveel tijd krijg je om het bedrag terug te betalen? Het belangrijkste is dat jouw lening aansluit bij jouw behoeften en dat je de lening kunt terugbetalen volgens het voorziene schema. Het is geen goed idee om dankzij een ultrakorte looptijd een lagere rente te willen genieten, om vervolgens in de problemen te geraken.

 

Huwelijkslening: vaste rente

Bij een huwelijkslening heb je steeds een vaste rente. Dit biedt je het voordeel dat je vooraf precies weet hoeveel je elke maand moet betalen en gedurende welke periode.

 

Via Lenen.be betaal je altijd de juiste rente voor jouw huwelijkslening

Bij Lenen.be koppelen we geen bijzondere voorwaarden aan onze tarieven. Je moet dus bijvoorbeeld je zichtrekening niet verhuizen. Ook moet je geen bijkomende producten onderschrijven om een voordelige rente te genieten. Simuleer hier jouw huwelijkslening.

 

Vraag nu jouw huwelijkslening aan

Maak een afspraak met onze specialisten in één van onze kantoren. Zij helpen je graag verder zodat je voordelig geld kunt lenen voor jouw bruiloft.

Vind de goedkoopste huwelijkslening

Wij zoeken naar de meest voordelige lening als je gaat trouwen.

Zeg JA tegen jouw huwelijkslening

Je weet wat je wilt. Simuleer en dien jouw lening in.

Tips over leningen op afbetaling