Al onze leningen

Persoonlijke lening zwarte lijst

Kan je een persoonlijke lening krijgen als je op de zwarte lijst staat?

 

Een persoonlijke lening als je op de zwarte lijst staat? Neen

In principe kan je geen persoonlijke lening krijgen als je op de zwarte lijst (Centrale voor Kredieten aan Particulieren, CKP) staat. Meer nog, als je een achterstand hebt van meer dan € 1.000, dan is het zelfs wettelijk verboden voor kredietverstrekkers om je een bijkomende lening toe te staan. Hoewel de wet in enkele uitzonderingen voorziet, zullen de meeste banken en kredietverstrekkers je dus een persoonlijke lening weigeren als je op de zwarte lijst vermeld wordt.

Vermijd problemen

Je doet er dan ook goed aan om een vermelding op die zwarte lijst te allen prijze te vermijden. Betaal je leningen altijd stipt en correct terug. Heb je op een bepaald moment problemen om je maandlast regelmatig terug te betalen, vraag dan hulp aan familie of vrienden of maak een afspraak met een specialist in persoonlijke leningen. Het is immers cruciaal dat je eventuele problemen zo snel mogelijk oplost en de betalingsachterstand niet laat oplopen.

 

Meer informatie over persoonlijke leningen

Worstel je met een aantal vragen? Heb je het gevoel dat je binnenkort jouw lening niet meer correct zult kunnen terugbetalen? Maak dan een afspraak met onze specialisten. Zij gaan samen met jou op zoek naar een oplossing.

lenen persoonlijke lening zwarte lijst niet mogelijk maak daarom afspraak met specialist

Tips over leningen op afbetaling